• Ново
10 Двойки Контролер Аналогов Джойстик Drift Fix на министерството на отбраната за Xbox One, Универсален 3D Аналогов Джойстик Drift Сервизна такса, за PS4, за PS5, за Xbox S X

10 Двойки Контролер Аналогов Джойстик Drift Fix на министерството на отбраната за Xbox One, Универсален 3D Аналогов

Rating 
BGN 7.06

Сума
Налично за поръчка

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ : Калибровочная плоча игрален контролер небьющаяся силни, здрави и идеално замества стари, счупени и повредени части на контролераЛЕСНА УПОТРЕБА : След инсталацията на мода за коригиране на плаващите игрален контролер можете просто да използвате един сайт за калибриране, за да се измери плаващите контролер и конфигуриране на механизъм, за да го върне на мъртвата точка.ИДЕАЛНОТО РЕШЕНИЕ : Сигурно контролер съвсем нов начин, като публикува няколко регулираните части на печатна платка контролер.Идеално е съвместим : Гейм контролер drift fix министерството на отбраната е съвместим за PS4, за PS5, за XBOX ONE, контролери за XBOX S X (тази такса не е съвместима с XBOX ONE Elite и оригинален контролер orange за PS5. ЧУДЕСЕН игрите : министерството на отбраната drift fix за аналогов стик на геймпада предоставя най-добрите игри опит.Ако проблемът продължава, можете да отворите контролера и да го настроите отново.Параметри : Тип на продукта : Такса за ремонт на плаващите джойстик геймпада Материал : печатна платка Размер : приблизително 1,9x1,8x0,2 cm / 0,75x0,71x0,08 Цвят : черен Приложимо : Съвместим за PS4, за PS5, за XBOX ONE, за XBOX серия S, контролера на Xbox X серия (тази такса не е подходящ за XBOX ONE Elite Edition и за оригиналния оранжево джойстик PS5.) Как да използвате : Премахване на продукт и го използвайте Списък на опаковката : 10 x Такса за ремонт на плаващите джойстик геймпада Забележка : 1. За завършване на работата с този модул се изисква заваръчна техника, и непрофессионалам не трябва да го използвате. Моля, позволявайте на някои грешки от ръчно измерване.

Всичко за продукта

Item Type:
Gamepad Joystick Drift Repair Board
Material:
PCB
Size:
Approx. 1.9x1.8x0.2cm / 0.75x0.71x0.08in
Color:
Black
Applicable:
Compatible for PS4, for PS5, for XBOX ONE, for XBOX Series S, for Xbox Series X Controller (This board is not suitable for XBOX ONE Elite Edition and for PS5 original orange joystick.)
How to Use:
Remove the product and use it:
Package List:
10 x Gamepad Joystick Drift Repair Board:
Note:
1. This module requires welding equipment to complete and should not be attempted by non professionals.2. Please allow some error due to manual measurement.:

Подобни продукти в категория