• Ново
Калъф за ръкохватката на контролера Etase с каишка на китката + Калъф за палеца за Защитен костюм Quest/Rift S със защита срещу преобръщане (син)

Калъф за ръкохватката на контролера Etase с каишка на китката + Калъф за палеца за Защитен костюм Quest/Rift S със защита срещу

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

[ПЪЛЕН ДОСТЪП] силиконова капачка за улавяне на контролера е тясно свързана с контролера, а частици сверхбольшой площад подчертават и засилват усещането за улавянеВисококачествен и каишка за китката от изкуствена кожа, найлон конструкция Magic Tape регулируема дължина е облегает си ръце и контролери. нашият канава дизайн с бутони гаранции, че ще е лесно и интуитивно да намерите предпочитания от вас спусъка или бутона меню. [Висококачествени материали] Наколенник е изработен от висококачествен екологично чист влакна пластмаса.Калъф за улавяне е изработен от тежка рамка от силиконов каучук, той не се плъзга, е трайна и удобно, което увеличава удоволствието от играта. [Лесна за употреба] Контролер преса и устойчив на удари ремъкът надеждно се фиксира с помощта на каишка с катарама.Гъстотата да се коригира в съответствие с размера на всеки човек от себе си .Също така може да се използва с каишка, добавяне на допълнителна стабилност при използването на контролери. [Специална конструкция] Наколенник за Quest / S Rift, което предотвратява загубата на контролери преса по време на игрите, осигурява по-добра безопасността на вашите контролери. [Лесен монтаж и демонтаж] Каишка за ръка с устойчива на износване каучук линия, която осигурява най-доброто потапяне във виртуалната реалност, а също така подобрява работата на контролери. [ПЪЛЕН ДОСТЪП] силиконова капачка за улавяне на контролера е тясно свързана с контролера, а частици сверхбольшой площад подчертават и засилват усещането за улавяне.Висококачествен и каишка за китката от изкуствена кожа, найлон конструкция Magic Tape регулируема дължина е облегает си ръце и контролери. нашият канава дизайн с бутони гаранции, че ще е лесно и интуитивно да намерите предпочитания от вас спусъка или бутона меню. [Висококачествени материали] Наколенник е изработен от висококачествен екологично чист влакна пластмаса.Калъф за улавяне е изработен от тежка рамка от силиконов каучук, той не се плъзга, е трайна и удобно, което увеличава удоволствието от играта. [Лесна за употреба] Контролер преса и устойчив на удари ремъкът надеждно се фиксира с помощта на каишка с катарама.Гъстотата да се коригира в съответствие с размера на всеки човек от себе си .Също така може да се използва с каишка, добавяне на допълнителна стабилност при използването на контролери.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория