• Ново
Оригинален комикс 1964 г. Пътуване в тайна 102 с автограф на Стан Лий. Включва сертификат за автентичност Fanexpo и потвърждение на подписа. Оригинален развлекателен авто?

Оригинален комикс 1964 г. Пътуване в тайна 102 с автограф на Стан Лий. Включва сертификат за автентичност Fanexpo и потвърждение

Rating 
BGN 32.17

Сума
Налично за поръчка

Включва сертификат за автентичност FANEXPO, заверен Hobby Star MarketingСтандартът на комикса, НЕ МЕНТОВ, ВИЖТЕ СНИМКИТЕ.Имате още някакви въпроси или желания?Моля, свържете се с нас!И ние ще се радваме да отговорим на всички въпроси.Стан Лий подписа договор с Journey Into Мистерия 102, първата поява на Сет (шаферки Тора). И Хела (главният злодей във филма "Тор Рагнарек") Това е първият тираж на комикса 1964 г., а не на преиздаване.Комикс е на около 5.5 може да има, но ние не сме завършили, моля, вижте снимки, това не е комикс, в отлично състояние, но ако искате да видите повече снимки, моля, питайте!Включва оригинален сертификат за автентичност от Hobby Star Marketing с автентична голограммой!Това е най-новият сертификат, издаден от Hobby Star за изложбата на НАУЧНАТА фантастика FANEXPO / Starleaguesports - северна америка търговец на едро автографи, занимаващи се с колекциониране на предмети на научната фантастика и спорта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория