• Ново
Дифузор с мирис на етерично масло Kevinleo | Естествена Ароматно масло за ароматния дифузьор 32 грама Сос за Маслен Дифузьор Аромат за Дома (Лимон)

Дифузор с мирис на етерично масло Kevinleo | Естествена Ароматно масло за ароматния дифузьор 32 грама Сос за Маслен Дифузьор

Rating 
BGN 83.53

Сума
Налично за поръчка

ЧИСТИ И ЕСТЕСТВЕНИ, с ВИСОКО КАЧЕСТВО - Нашите масла са произведени от чисти суровини, те са полезни за здравето и са безопасниИЗПОЛЗВАНЕТО на АРОМАТИЗАТОРОМ : Нашите масла са оптимизирани за използване с двухжидкостным ароматизатором.Те широко се използват в търговски места, хотели, домове и т., ЛУКСОЗЕН АРОМАТ ПРЕМИУМ КЛАС- Поетично сияние, което очарова и изкушения, този сочен аромат около вас искряща лукс.Ще създадем ви пет-звезден атмосфера.Висококачествено сервизно обслужване-онлайн-услуга 24 часа, ако имате някакви проблеми, моля, уведомете ни навреме.И ние ще ти помогнем да се реши. Екстракт от натурални растения, безопасен и полезен. Опериране етерично масло, подходящо за всички видове ароматни машини. Отстраняване на различни миризми, освежаване на въздуха, създаване на комфортни условия. Създайте за себе си спокойно и приятно настроение.Това е добър избор за домове, хотели, офиси или други делови места. -Предлага много и различни миризми, отговарящи на вашите различни изисквания. -Водата не се изисква. -Незапалим, сейф. -Луксозни аромати създават усещането, че се намирате в 5-звезден хотел.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория