• Ново
Натурален анестетичен гел DOCTOR HOY'S на водна основа с естествено противовъзпалително средство Ceco, съдържа 5% камфор и 5% ментол с технологията капсулирования за продъ?

Натурален анестетичен гел DOCTOR HOY'S на водна основа с естествено противовъзпалително средство Ceco, съдържа 5% камфор

Rating 
BGN 12.14

Сума
Налично за поръчка

? НАТУРАЛЕН ОБЕЗБОЛЯВАЩ ГЕЛ - Естествен анестетичен гел DOCTOR HOY съчетава в себе си арника, мощно естествено противовъзпалително средство, камфару и инкапсулированный ментол за дълбоко облекчаване на болката при артрит, разтягане, мускулни натоварвания, болки в гърба и ставитеНашият гел за облекчаване на болката е балансиран за рН и е създаден на водна основа, без масла и остатъци, което предотвратява появата на петна, осигурява гладко нанасяне и бързо усвояването.DOCTOR HOY'S безопасно за многократна употреба и облекчение трае в продължение на няколко часа. ?❄ ЗАЩО DOCTOR HOY'S РАБОТИ - Ни на студено производство запазва целостта на съставките.Балансиран 5% камфор и 5% ментол създават приятно усещане за прохлада или топлина за максимално облекчение.За ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗДРАВИНА и дълъг комфорт нанесете на 3 слоя, преживял няколко минути между нанесениями.Използвайте преди, по време и след тренировка, за подобряване на гъвкавостта.Изсъхва чисти, без масло, с застрашен аромат. ? ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ - Нашата технология за капсулиране на съставки предпазва, запазвайки ги свежи и наситени.Вещица леска абсорбира съставките, докато Арника Монтана агресивно въздействие на възпаление, като помага за бързо облекчаване на болката.Регулиране на дозата в зависимост от вашето ниво на болка.Резултатите могат да варират в зависимост от плътността на тъканите и размера на нанесените гел.Идеален за използване с терапевтична лента. ? Се ИЗПОЛЗВА от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ - DOCTOR HOY'S с гордост се използва в професионални сектори, като например спортна медицина, физиотерапия, ортопедия, хиропрактика, naturopathy, дерматология, масаж и др.Сред нашите партньори - Професионално общество бейзболна акупресура, Институт позиция на релаксираща терапия, Fitterfirst LLC и Професионално общество хокей на акупресура.Професионалните спортисти се радват на предимствата на продукта DOCTOR HOY. ? ОБЛЕКЧАВАНЕ на болката От DOCTOR HOY'S - DOCTOR HOY'S - това е вашето пълно спиране на всички видове обезболяващи.Нашият гел за облекчаване на болката може да се използва самостоятелно или в тандем с Ceco на Басите, за да се намали възпалението и да се осигури още по-продължително облекчение.Нашите продукти не са токсични и не съдържат парабени.Безопасен и ефективен при връчване на заявлението и за деца над 2 години.ЛЕКАРСТВОТО DOCTOR HOY'S може да бъде одобрен за приложение по време на бременност.Винаги се консултирайте с лекуващия си лекар преди употреба, ако кърмите или сте бременна.Натурален анестетичен гел Doctor Hoy осигурява бързодействащ, мощно аналгезия; на водна основа, без токсини и парабени.Осигурява успокояващо облекчение при разтягане, възпаления, болки в гърба, мускулите и ставите. туба от 4 грама позволява да нанасят директно ръце; отличен за въздействие върху големи мускули и части на тялото.За постигане на най-добри резултати комбинирайте с крем Ceco на Басите; нанесете 1-3 слоя гел за облекчаване на болка, след това 1 слой Ceco Boost.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория