• Ново
Преносима Кутия за хапчета, Седмичен Органайзер за хапчета GloDeals, Органайзер за лекарства за пътуване на 7 дни, влагоустойчив, отговарят на високи Преносим Контейне?

Преносима Кутия за хапчета, Седмичен Органайзер за хапчета GloDeals, Органайзер за лекарства за пътуване на 7 дни, влагоустойчив,

Rating 
BGN 5.33

Сума
Налично за поръчка

? [Стилна кутия за хапчета] : Glo Deals е симпатичен седмичен органайзер за таблетки за жени, мъже, деца и възрастни хора С плъзгащ се превключвател, чрез завъртане на капака в правилния отдел за необходимите хапчета и высыпав хапчета във външна покритие, лесно можете да приемате таблетките, без да докосвате до него. ?[Голям капацитет] : Всяко отделение притежава повече от 15-60 таблетки, органайзер за хранителни добавки големи отделения могат да отговарят на вашите нужди за пътуване на 7 дни.Елегантен, богато декориран калъф ще запази вашите хапчета живи и здрави. ? [Материал, не съдържа BPA] : Тази опаковка за таблетки доста сигурно, тъй като е изработена от хранителни материали и силикон, който е толкова сигурно, колкото и залъгалка.С нашите таблетки, които не съдържат BPA, можете да не се притеснявате. ?[Конструкция с резба уплътнение] : Плъзнете, за да затвори 3-слойную капак с резба уплътнение, вие ще получите водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи органайзер за лекарства. ?[Преносима кутия за таблетки за пътуване] : Размер на този преносим кутийки за хапчета е 2,15 2,75 инча, той е оборудван с ергономичен силиконов каишка.Малък размер позволява лесно да го постави в своя куфар, раница, чанта или палто, което е много удобно за пътуване!.Съхраняват, дали лекарствата си в изправност?Вие често забравяте да приемате ежедневните си витамини?.Елате и изберете нас - седмичен организатор на таблетки Glo Deals.За да аптечка е работила дълго време и минимизировала щети, моля, прегледайте следните съвети. Измийте, преди първото използване на студена вода със сапун.Преди употреба изплакнете и оставете да изсъхне напълно. Как лесно отваряне на капака?.На ръба На гърлото на бутилката има малък квадрат.Чрез завъртане на выпускное отвор за хапчета до малък квадрат, след това поставете пръста си в дупката и дръпна нагоре, кутия с лекарства лесно да се отвори.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория