• Ново
Тъчпад делото Divoti значка съдържание, което е съвместимо с Dexcom G6, Регулируеми по размер, надеждно защитава и бързо се побира / се отстранява — Повече няма допълнител?

Тъчпад делото Divoti значка съдържание, което е съвместимо с Dexcom G6, Регулируеми по размер, надеждно защитава и бързо се побира

Rating 
BGN 10.00

Сума
Налично за поръчка

❗ Се ИЗИСКВА НАСТРОЙКА : моля, отделете време, за да изберете размера на каишка : каишка гъвкав и се регулира с помощта на микронастройкиТвърде стегнат забавяне на лента може да доведе до дискомфорт при продължителна употреба.Твърде поза в разрез лента не може да се защити сензор.Препоръчваме ви да започнете с по-свободна за кацане, след това да го тестват, и постепенно да се регулира за постигане на перфектна форма.Нарукавная превръзка е конструирана така, че да може да бъде лесно се облича и да се снимат с помощта на предпазни скоби по ваше усмотрение. ? Най-високо КАЧЕСТВО За НАЙ-добрия ПОТРЕБИТЕЛСКИ ОПИТ : Сензорни ленти Freestyle Libre осигуряват най-добрия потребителски опит, благодарение на трайно, водонепроницаемому, гипоаллергенному хранителен TPU, силикону и неръждаема стомана, изготовленным в съответствие със строгите производствени стандарти, за гарантиране на максимална издръжливост и комфорт. ? ЕЛЕГАНТЕН И очерченный ДИЗАЙН : Тъчпад превръзка Divoti Dexcom G6 е елегантен и очерченный дизайн, който намалява вероятността от случайно изключване на сензора. ? ИЗДРЪЖЛИВОСТ И КОМФОРТ : Проектиран за монтиране и защита на сензора Dexcom G6, както и за премахване на всякакви сериозни алергични реакции.Премахва необходимостта от допълнителни тромави и грозни лепило кръпка. ? НАПЪЛНО РЕГУЛИРУЕМ И УДОБЕН ЗА УПОТРЕБА : след като лента за изрязване, регулира и конфигуриран, просто выровняйте и покрийте с сензор за защита.Можете бързо и надеждно да нося превръзка Divoti Dexcom G6 Sensor Cover на ръка или да я премахнете с помощта на нашата двойна закопчалка за сигурност, когато пожелаете.Нарукавная превръзка Divoti Dexcom G6 Sensor Cover - много по-добър начин за защита на сензор G6 CGM.Хората, носещи сензори Dexcom G6, не се нуждаят от допълнителен раздражающем клейком пластыре за поставяне на сензори.Лепило в пластырях е произведен от химикали, които могат да причинят зачервяване, обрив, сърбеж, мехури и лющене на кожата.Нарукавная превръзка Divoti Badge Dexcom G6 Sensor Cover изработени от здрав, водоустойчив, противоалергичен хранително силикон и неръждаема стомана, изработени с помощта на строги производствени процедури.Нарукавную превръзка за икона Divoti може лесно да се регулира и коригира. просто выровняйте и покрийте с сензор за защита.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория