• Ново
Кристално Колие Healeved, 2 бр., Crystal за Пръстеновидни Понички, Мъжки Очи, Украса в стил фън Шуй, Закопчалката от Естествен Нефрит, Елегантни Подаръци От Скъпоценни Камън?

Кристално Колие Healeved, 2 бр., Crystal за Пръстеновидни Понички, Мъжки Очи, Украса в стил фън Шуй, Закопчалката от Естествен

Rating 
BGN 40.78

Сума
Налично за поръчка

КамъкКОЛИЕ от естествени скъпоценни камъни - тя трябва да бъде много привлекателен за мъже и жени, момичета и юноши.Това е отличен избор за подарък.ЗАЖИВЛЯЮЩИЙ CRYSTAL за ПОНИЧКИ -? Подходящ за закачане навсякъде в дома си като украшение или да се използва като аксесоар в колата. ЕСТЕСТВЕНИ колиета - приятни на допир.Лесен за носене преносима и декорации ежедневни облекла.Кристален окачване-изящна висулка, изработена от висококачествени и безопасни материали и трайно. колие за жени-Подходяща за мъже, жени, майки, бащи, съпрузи, съпруги и добри приятели.Пратката включва 1 х медальон Функции -висулка идеален за ежедневна употреба, а също така може да ви помогне да се отпуснете по време на медитация. -Идеален за декорация на вашето парти, за украса на почивка, както и за ежедневна украса. Луксозен медальон е подходящ за всички хора, благодарение на трайно и деликатному материал. -Изработен от устойчив материал, с фина обработка, той ще ви донесе комфортно усещане за допир. -Изискан и практически колиета - това са значими и уникални подаръци за вашето семейство и любовници. -Материал : Описание товаранатуральные колиета Те са с добро и фино производство, което ще ви направи по-елегантни и привлекателни. кристален окачване Е изящна висулка, изработена от висококачествени и безопасни материали и трайно.лечебен кристал за понички - това е не само идеален избор за украса, но и чудесен подарък за близки и приятели.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория