• Ново
Устройство за аварийно затваряне на рани SEABIRD, Стери-Ленти за зашивания шева на ципа, Комплект от 4 Бинтове, Безболезнен Ремонт на Скъсани на рани, Без зашиване, Само?

Устройство за аварийно затваряне на рани SEABIRD, Стери-Ленти за зашивания шева на ципа, Комплект от 4 Бинтове, Безболезнен

Rating 
BGN 13.86

Сума
Налично за поръчка

? 【ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЕЛЕМЕНТ ВЪВ ВСИЧКИ АПТЕЧКАХ ПЪРВА ПОМОЩ】 Удобен за спешна защитаБъдете готови за аварии – навсякъде и по всяко време.Ленти за бързо затваряне на рани позволяват незабавно да се третира с разкъсвания и малки разфасовки.Комплект за затваряне на рани, защитава вас и вашето семейство от увреждане на кожата.За лична употреба у дома, на работа, в спорта : туризъм, къмпинг, риболов, лов, колоездене, приготвяне на храна, почивка, авто комплект, ремонти, строителство. ? 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Този превръзка за зашиване на цип идва в малка опаковка, лесно се съхранява и взема със себе си навсякъде.Бъдете готови за аварии – навсякъде и по всяко време.Той е лесен за управление, така че да можете навреме да обработи своите случайни рани, когато това е необходимо.Това е устройство за затваряне на рани идва стерилен (EO) и е предназначен само за еднократна употреба със срок на обслужване от 3 години. ?【ПО-БЪРЗО и РЕГУЛИРУЕМА】Определени за затваряне на скъсани на рани може да се използва като бинтове-пеперуди.Това е 4 пъти по-бързо, отколкото налагане на традиционните шевове.Можете също така да се регулира напрежението на лентите за затваряне на рани.Аварийно затваряне на рани може да се затяга с помощта на 4 регулируеми застежек, се допуска регулиране на напрежение по цялата дължина на раните, така че потребителите да могат точно да контролира, тъй като те затворят раната.Един закрывающим устройство може да затвори раната с размери около 1 сантиметър. ? 【БЕЗОПАСЕН за ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ】 Тези превръзки с цип осигуряват сигурност и защита при нанасяне на кожата в спешни случаи.(Моля, опитайте се да не се допуска попадане в раната с вода!) Осигурява по-добра защита на рани, отколкото превръзки-пеперуди и самозалепващи се ленти.В сравнение с традиционните шевове, нашата тампон върху раната не изисква шиене, лесен и безболезнен за използване.Това е ефективно помага за намаляване на риска от инфекции, вторични травми и образуване на белези, ускорява възстановяването и намалява образуването на белези. ? 【Предпоставка, В комплект】 Малка пратка с всички необходими инструменти (4 устройства за аварийно затваряне на рани, 2 ръкавици, 10 памучни тампони, 1 пластмасова кутия) за затваряне на рани, без шевове е необходимо.Магазин и удобен за носене.Задължителен елемент във всички аптечках за първа помощ (у дома, в офиса, на улицата, за оцеляване и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория