• Ново
Чанта за Обгаряне, Регулируема Нагревателен Масажен Аксесоар за Обгаряне при Болки в гърба, Скованост на мускулите (В Комплекта НЕ е Включена Медна кутия за Обгаря?

Чанта за Обгаряне, Регулируема Нагревателен Масажен Аксесоар за Обгаряне при Болки в гърба, Скованост на мускулите (В Комплекта

Rating 
BGN 8.96

Сума
Налично за поръчка

ТОРБИЧКА за ОБГАРЯНЕ : За да се премахне неудобството, причинено от физиологичен период, и отделянето на студ и влага от тялотоИзготвяне на отровата и намаляване на топлината - оздравителен метод за поддържане на красотата и младостта.Идеален избор за родители, любителите, учители и приятели като полезен подарък.Масажор за ОБГАРЯНЕ С ТОПЪЛ : Джоб по-дебел от обичайното, а външният калъф е изработен от плътна флокированной тъкан, която е гладка, приятна за кожата и са устойчиви към образуването на бръчки.Кара нагревающий мокса, вендузи-масаж се фокусира върху областта на болката.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Можете да го вземете с вас навсякъде, за обгаряне по време на медитация, лягане, сядане или на работа и така нататък. Изпратете топлина мокса, вендузи-масаж на болки в областта около 15 минути два пъти в седмицата.ДИЗАЙН на ПРОДУКТА : Снабден с широка гама от регулируеми презрамки, устойчиво на една кука и линия.Можете да го повали на талията, корема, бедрата, китката, коленете, шията, дъгата за лечение на болка точка.Характеристика : Обновен дизайн дымового филтър с 3 слоя джобове за димните филтри : памук филтърен слой от флокированной плат, почти не пуши, тази горелка за обгаряне, ще ви помогне да се отървете от голямо количество дим. Подобреният дизайн дымового филтър с 3 слоя джобове за димните филтри : хлопчатобумажный филтърен слой от памучен флокированной тъкан почти не пуши, тази горелка за обгаряне, ще ви помогне да се отървете от голямо количество дим. Джоб по-дебел от обичайното, а външната корица е изработена от плътна флокированной тъкан, която е гладка, приятна за кожата и са устойчиви към образуването на бръчки. Снабден с широка гама от регулируеми презрамки, устойчиво на една кука и линия. При достатъчно количество материали се запазва топлината, а топлопроводимост се случва по-бързо. Компактен размер, лек и портативен, лесен за носене и удобен за използване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Облекло за обгаряне на Оптимално положение : шия, корем, рамо, гръб, крака, васматериал : Фланельиспользование : 1. Поставете Ai Жу в определен скоба на кутията за обгаряне и запали. Затворете капака на кутията за обгаряне, и го завъртете, за да се определи, а след това се регулира изход на въздуха за контрол на температурата.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
Moxibustion Clothes
Optional Position:
Neck, Abdomen, Shoulder, Back, Foot, Wasit
Material:
Flannel
Usage:
1. Insert the Ai Zhu into the fixed bracket in the moxibustion box and ignite.:
2. Cover the moxibustion box cover and rotate it to lock, and then adjust the air outlet to control the temperature.:
3. Put the moxibustion box into the thermal insulation bag and close the zipper.:
4. Frequently remove the ashes in the insulation bag and moxibustion box to keep it clean.:
Package List:
1 x Moxibustion Clothes:
or:
2 x Moxibustion Clothes:

Подобни продукти в категория