• Ново
UU UNIHOM 3 килограма инкрустирани кристали, големи полиран скалите, лечебни кристали и камъни, за да галтовки, разнообразни кристали, скъпоценни камъни за бижута, лече?

UU UNIHOM 3 килограма инкрустирани кристали, големи полиран скалите, лечебни кристали и камъни, за да галтовки, разнообразни

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

? Смесете скъпоценни камъни и кристали : смесете 3 паунда (136 g) камъни, пакет с кристали включва кварцевую роза, аметист, зелен авантюрин, Тигрови очи, червен яшму, прозрачен кварц, мъхест ахат, зелен ахат, червен ахат, черен обсидиан, драконью кръв, топаз и вие ще получите уникален подарък кутия като подарък за вашите приятели, семейства и влюбени, перфектен подарък-изненада за рожден ден, Коледа, ден на майката, ден на св. Валентин, годишнини и т. ? Размер и тегло : Кристали украсяват с около 0,4 - 0,6 инча (15 mm), тегло приблизително : 14-20 грама, благодарение на доброто размер на тези полирани камъни, можете да ги носите в чантата или джоба, леко да стегнете фигурата си и да се защити.нека се почувствате повече енергия.всеки от тях е уникален и ще се различават по цвят, размер и форма, но това няма да се отрази на вашия опит в използването, ние ще ви предоставим достатъчно тежест (3 кг), можете да се претегля за себе си, когато получи скъпоценни камъни и кристали. ? Смислен и функционален : Ако коллекционируете кристали или започнете да се отдадете на хрусталем, можете да поставите големи кристали в спалнята, дневната, офиса, на рафта и на масата като кристална декорация.Ще почувствате, че общото качество на тялото постепенно се подобрява, а емоциите утихна.Когато се чувствате безпокойство, опитайте се да кристал пръчка с кръгови движения между дланите си, и ще откриете, че вашите емоции постепенно ще се успокои, настроението ви ще стане по-спокойна и ще ви помогне да мисля, да размишлявам и да бъдат мотивирани. ?Почистване : Камъни, направени с любов, светлина и положителна енергия, полира повърхността е гладка и чиста, хладна на пипане, те са по-енергични. Са идеални за декорация на зеле, нарязани на гранильной обработка, акробатика и полиране, както и за лечебни кристали и рейки. и обикновено се използват, за да пожелая късмет на богатството и просперитета.Използвайте за дома или лечебни кристали, чакри.Това е талисман на късмет според фън шуй, предназначена за привличане на богатството и просперитета във вашия дом или офис.Това е за балансиране на чакрите. ?ГАРАНЦИЯ : 100% гаранция за удовлетворение.Ако натрошен кристал не отговаря на вашите очаквания и имате някакви въпроси относно продукта, можете винаги да се свържете с нас чрез "Контакт", по електронна поща за безпроблемна подмяна или връщане на парите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория