• Ново
Комплект Pacey Cuff Ultra Power Sleeve - Скоба за мъжете при инконтиненция на урината с комплект аксесоари и 3 Допълнителни защитни маншети (малки)

Комплект Pacey Cuff Ultra Power Sleeve - Скоба за мъжете при инконтиненция на урината с комплект аксесоари и 3 Допълнителни

Rating 
BGN 5.62

Сума
Налично за поръчка

? Комплекта комфорт "2 в 1" - Разходка с комфорт, без да се притеснявате за протечках от последна дума в писоар!Нашите скоби за лечение на уринарна инконтиненция и защитни ръкави ергономичния си дизайн са идеални един на другТе предпазват без неудобного тесни точки, което ги прави подходящи за носене през целия ден. ? Спира течове, без да блокира кръвообращението - Управление на незадържане на урината с помощта на този регулиран средства за лична хигиена, при инконтиненция.Нашият клип за лечение на уринарна инконтиненция и защитен ръкав, специално подбрани за надеждно лечение на незадържане на урината, без ограничения на притока на кръв. ? Трайни и многократна употреба - нашите устройства за контрол на пикочния мехур са икономични, лесни и нямат мирис.Тези найлонови маншети и ръкави от неопреновой тъкан също са икономични, защото може да ги перат и са трайни. ? Революционен дизайн = повече ползи - Нашите скоби за мъжете при инконтиненция на урина и комплект защитни ръкави предоставят нещо повече от просто защита от изтичане на урината.Иновативни, разработени от съдови хирурзи, те ви помага уверено да се отдадете на ежедневната си работа. ?В комплект за Вашето удобство. - Нашите устройства за лечение на инконтиненция при мъже се предлагат в 3 вида комплекти в зависимост от размера : малки, средни и големи.Всеки мъж скоба за борба с инконтиненция на урината е свързан с 3-силови втулками. ? ПОРЪЧАЙТЕ ПОДХОДЯЩИЯ РАЗМЕР, трябва да се измери си обиколка и поръчате и подходящ размер, за да можете да следите за изтичане на информация.Вижте таблицата с размерите по-ДОЛУ, се свържете с центъра за обслужване на клиенти, и ние можем да помогнем!Ние най-добре Заедно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория