• Ново
BA-BOLING Пакет с лед на коляното при Травми Множество Компресиране Студена Топлинна Терапия|Хирургия на колянна Става Студена Топлина Пакет Смяна на тампони|Спортен ?

BA-BOLING Пакет с лед на коляното при Травми Множество Компресиране Студена Топлинна Терапия|Хирургия на колянна Става Студена

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

?⚕️【Компресиране терапия студ и топлина】 се Замразява за 2 часа в хладилника, за да се затопли в микровълнова фурна в продължение на 40 секундиКомпрессионный компрес BA-BOLING Heat & Cold специализира в бързото и ефективно лечение на мигрена, дисменорея, мигрена, бурсита, артрит, тендинита, фасциита, мигрена, тендосиновита, остеоартрит, артрит, спортни травми и други болки!. ?⚕️【Меко плюшено калъфче Предотвратява изгаряния от студ】 Няма допълнителни кърпи!Не е нужно да се притеснявате за изтичане на гела!Увити в мека кърпа, за да помогне да се адаптират към студа и да се избегне образуването на конденз, уплътнителен ръб е двойна ширина и много дебел найлонов калъф предотвратяват протичането на гел. ?⚕️【Регулируема еластична лента велкро】 Облекчава подуване, болка, възпаление и лекува болки в китките, гърба, врата, раменете, кръста, коленете, глезените, бедрата, главоболие, зъбобол, скованост на врата и други наранявания.Дебел магически каишка може да улови всички части на гъвкаво рамо.Идеален подарък в областта на здравеопазването за бащата, на Майката, на родителите, на Семейството, Приятелка!. ?⚕️【За многократна употреба и гъвкав гел】 за многократна употреба гелевый тампон може гъвкаво и удобно прилепва плътно към почти всяка част на тялото, като същевременно осигурява по-продължително охлаждане и нагревательное компресия за по-добро възстановяване. ?⚕️【Гаранция】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да натиснете бутона "КУПИ" под бутона "Купи сега", след това кликнете "Помоли" за помощ.Ние използваме нашия склад, така че рекламации и борси са много удобни.Не се притеснявайте!. ?⚕️【Компресиране терапия студ и топлина】 се Замразява за 2 часа в хладилника, за да се затопли в микровълнова фурна в продължение на 40 секунди.Компрессионный компрес BA-BOLING Heat & Cold специализира в бързото и ефективно лечение на мигрена, дисменорея, мигрена, бурсита, артрит, тендинита, фасциита, мигрена, тендосиновита, остеоартрит, артрит, спортни травми и други болки!. ?⚕️【Меко плюшено калъфче Предотвратява изгаряния от студ】 Няма допълнителни кърпи!Не е нужно да се притеснявате за изтичане на гела!Увити в мека кърпа, за да помогне да се адаптират към студа и да се избегне образуването на конденз, уплътнителен ръб е двойна ширина и много дебел найлонов калъф предотвратяват протичането на гел.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория