• Ново
Средство за стягане на влагалището -Гел за стягане на влагалището -Напълно натурален, V-образен гел за жени, е лесно да се прилага - Незабавен резултат, Послеродовое ?

Средство за стягане на влагалището -Гел за стягане на влагалището -Напълно натурален, V-образен гел за жени, е лесно да се прилага

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

? Гел за стягане на влагалището, по - Бърза и ефективна лифтинг може да се подобри качеството на интимния живот и възстановяване на физическото здраве ?Сигурност съставки - Всички естествени и ефективни, не съдържат амониев n-цианобензойной киселина и алкохол, които ще ви помогнат да се възстанови след раждането, ще ви се чисти и ще възстанови вашия РН. ?Възстановяване на еластичност - както нашите вагинален таблеткам, този гел разработен, за да ви помогне да възстановите еластичността.Това осигурява бързо решение на проблема за разхлабване на стените, на които могат да повлияят на хормоните, раждане или възраст. ?Не се изисква потопяема тръба - създаден специално за женското интимно здраве, този гел осигурява лекота и сигурност.Този стягащ крем е с дизайн без цилиндър с мембранным механизъм, осигуряващ бързо и безпроливное нанасяне. ?Омолодите тялото си - върнете доверието в младостта си, чувствайки се и изглеждайки по най-добрия начин. Особено при използване с този гел, той ще ви помогне веднага да стегнете влагалището, без нужда от скъпа операция или опасни лекарства. ? Гел за стягане на влагалището, по - Бърза и ефективна лифтинг може да се подобри качеството на интимния живот и възстановяване на физическото здраве. ?Сигурност съставки - Всички естествени и ефективни, не съдържат амониев n-цианобензойной киселина и алкохол, които ще ви помогнат да се възстанови след раждането, ще ви се чисти и ще възстанови вашия РН. ?Възстановяване на еластичност - както нашите вагинален таблеткам, този гел разработен, за да ви помогне да възстановите еластичността.Това осигурява бързо решение на проблема за разхлабване на стените, на които могат да повлияят на хормоните, раждане или възраст. ?Не се изисква потопяема тръба - създаден специално за женското интимно здраве, този гел осигурява лекота и сигурност.Този стягащ крем е с дизайн без цилиндър с мембранным механизъм, осигуряващ бързо и безпроливное нанасяне. ?Омолодите тялото си - върнете доверието в младостта си, чувствайки се и изглеждайки по най-добрия начин. Особено при използване с този гел, той ще ви помогне веднага да стегнете влагалището, без нужда от скъпа операция или опасни лекарства.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория