• Ново
Водоустойчив Текстилен Пелени за Еднократна употреба, Херметически затворени Памперси за възрастни, Пелени при Инконтиненция на урината, Панталони при Инконтине?

Водоустойчив Текстилен Пелени за Еднократна употреба, Херметически затворени Памперси за възрастни, Пелени при Инконтиненция

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

1 Обикновена материя, много удобни, множество, многократно пране стотици пъти, икономична дълголетие. 100% водоустойчив, високо влагопоглощение и липсата на проблеми със странична изтичане. Лекота на употреба, супер мекота и удобство, а също и за бързо изсушаване.Го водоустойчива и дишаща подплата, няма да доведе до обриви от пелени и сърбеж. Ние обещаваме да ви предоставим най-доброто обслужване за нашите ценни клиенти.Ние продаваме качествени продукти на най-добрата цена и первоклассному услугата.На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Подходящ за възрастни хора, инвалиди, бременни жени и други възрастни, които имат проблеми с движението. Обикновена материя, много удобни, множество, многократно пране стотици пъти, икономична дълголетие. 100% водоустойчив, високо влагопоглощение и липсата на проблеми със странична изтичане. Лекота на употреба, супер мекота и удобство, а също и за бързо изсушаване.Го водоустойчива и дишаща подплата, няма да доведе до обриви от пелени и сърбеж. Ние обещаваме да ви предоставим най-доброто обслужване за нашите ценни клиенти.Ние продаваме качествени продукти на най-добрата цена и первоклассному услугата.На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Подходящ за възрастни хора, инвалиди, бременни жени и други възрастни, които имат проблеми с движението.Добре дошли в нашия магазин и си пожелаваме ви приятно пазаруване!☀ Лесно отстирываемые гащи могат да се перат в гореща или студена вода, както и да изсъхне на въздух или в перална машина на слаб огън за получаване на отлични чорапогащи, които продължават до края на използването на ☀ Удобни и дишащи : проста материя, много удобни, множество, многократно пране стотици пъти, икономична дълголетие.Лесен за употреба, супер меки, удобни и бързо сохнущий.☀ Водоустойчив, защитен употреба : 100% водоустойчив, добре попива влагата и да не изтече встрани.Това може да предпази бельото от замърсяване.Съвет : Сам памперса не съдържа влагопоглощающего слой.Му трябва да се използва в комбинация с подходящо подгузником за постигане на ефект, укрепляющего урината (без памперс).☀ Предназначен за носене на върха на всякакви подложки, за еднократна употреба страхливци, защитни бельо или памперси, безшумен, лека, дишаща и водоустойчива.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Adult Pocket Nappy
Material:
Polyester + Waterproof Coated Cloth
Package Include:
1 x Adult Pocket Nappy:
Description:
This adult nappy is made of high quality material, no chemical composition, safe and comfortable. Containing soft cotton inner lining to avoid leakage and increase comfort. Its Waterproof and breathable lining will not cause nappy rash and itch. Suitable for the old, the disabled, pregnant woman and other adults who have trouble moving.:
◆ If the product is defective or has other problems, please do not hesitate to contact us by email.:
◆ We will do everything possible to meet your needs.:
◆ We will answer your questions as soon as possible.:
◆ We strive to provide you with the best quality products and best service. Your satisfaction is our top priority! :

Подобни продукти в категория