• Ново
Бутилка за гореща вода Промывочная Прозрачна Бутилка за гореща вода, Удебелена Взрывозащищенная бутилка за Гореща вода с капак (Цвят: A5, размер: 2000 мл)

Бутилка за гореща вода Промывочная Прозрачна Бутилка за гореща вода, Удебелена Взрывозащищенная бутилка за Гореща вода с

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

1 Материал с висока плътност, нашата бутилка за гореща вода, изработен от PVC с висока плътност. Голямо оросительное дупка, диаметър оросительного дупки е 30 мм, за да се предотврати преливане на вода. Грапавата кутията, без тампони, запечатани. Дебели взривозащитен материал, безопасен за използване. Ръчно подрязване на ръбовете. Изработен от висококачествени материали, по-здрав и по-дълго запазва топлината. По-удобно се носят със себе си бутилка с топла вода без зареждане.Можете да ги използвате навсякъде, където искате. Мек текстилен ръкав равномерно разпределя калории и ще ви помогне на вас и вашето семейство да прекара студена зима.Това е и идеален избор за нагряване на ръце и топли постелей. Конструкция с широко гърло и предпазва от изгаряния при зареждане на вода и позволява бързо и лесно да се излее водата в пакет за топла вода, без да преливат.Забележка : Моля, сипете в две трети от гореща или студена вода. Бутилка с гореща вода, можете да го използвате у дома, в офиса или на улицата, че е много подходящ при болки в гърба, врата, ставите и наранявания при физически натоварвания.Освен това, топлинна терапия помага да се отпуснете мускулите и напрегнати рамене, дължащи се на стрес и прекомерни физически натоварвания.Категория на продукта : Бутилка за гореща вода за впръскване на вода Материал : PVC Обем : 2000 млцвет : няколко цвята Допълнителни препоръки : 1. Размер се измерва ръчно, са възможни грешки. Изпълнението отговаря на данните в гореща вода при температура 80 ° C, а времето за запазване на топлината - време за охлаждане от 80 ° C до 40 ° C при условие топлинен покритие. Делото е важният детайл, за да се предотврати изтичане на вода и не трябва да бъде повредена или изгубена. При впрыскивании топла вода, избягвайте пряко попадане на вода, температурата на водата не трябва да превишава 80 ° C, и е желателно да изпълват го с 3/4. Бременните жени не трябва да използват пакетите с гореща вода за сгъстяване на корема, а на деца под 5 години трябва да се избягва тяхната употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория