• Ново
Healeved 4 Бр Хеликоптер Лекарства Преносим Шредер Пътен Контейнер Кутия-Органайзер за Витамини Витамин Скоростна Таблеточная Мелница Малка Кутия за Хапчета Пп Тройн?

Healeved 4 Бр Хеликоптер Лекарства Преносим Шредер Пътен Контейнер Кутия-Органайзер за Витамини Витамин Скоростна Таблеточная

Rating 
BGN 42.18

Сума
Налично за поръчка

Органайзер за витамини : Изработен е от висококачествен полипропилен материал, и няма мирисОрганайзер за рибеното масло : Удобно съхранение на дъното слой за съхранение, може да се сложи лекарство или храна.Кутия за напомняне за прием на лекарства : е Направена от висококачествен полипропилен материал, който може да бъде без мирис. Витамин калъф : машина за хапчета, Произведени от висококачествен полипропилен материал и практичен за употреба.Хеликоптер лекарства : Изработен е от висококачествен полипропилен материал, и няма мирис.Органайзер за витамини : изработен е от висококачествен полипропилен материал, и няма мирис.Органайзер за рибеното масло : Удобно съхранение на дъното слой за съхранение, може да се сложи лекарство или храна.Кутия за напомняне за прием на лекарства : е Направена от висококачествен полипропилен материал, който може да бъде без мирис. Витамин калъф : машина за хапчета, Произведени от висококачествен полипропилен материал и практичен за употреба.Хеликоптер лекарства : Изработен е от висококачествен полипропилен материал, и няма мирис.Пратката включва 4 x калъф за хапчета Особености - Преносима конструкция на този хеликоптер за хапчета позволява на хора от всички възрасти лесно да се справят с кутии за рязане на таблетки. - Тази дробилка за хапчета изработени от здрав полипропилен материали.Дизайн го прави по-траен в калъфи за хапчета. -Материал : тече таблетки от полипропилен. -Цвят : Кутия за рязане на таблетки с различен цвят. -Размер : Около 6.40 инча мелница за смилане на таблетки. - Този разделител за рязане на таблетки се доставя със скрита корпус от неръждаема стомана, който сигурно и безпроблемно разрежет си хапчета наполовина или на една трета. Дробилка за таблетки 3 в 1. - Елегантна и красива, малка и лека, удобна за пренасяне кутия с витамини. - Произведен от висококачествен полипропилен материал, здрав и практичен за употреба нож за таблетки с кутията.Информация за стоки, Преносима мелница се Различава богат набор от функции, тя може да се използва и като притежател на таблетки, нож за хапчета, хеликоптера на таблетки. кутия за витамини Продуктът е подходящ за използване по всяко време и на всяко място. калъф за витамини Е мелница за хапчета, изработени от висококачествен материал, достатъчно дълъг живот и са изключително практични за употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория