• Ново
Капсули за уголемяване на гърдите AGSTA Charmup, Капсули за уголемяване на гърдите Femmeboost, Капсули за укрепване на бюста (Цвят: 1бр)

Капсули за уголемяване на гърдите AGSTA Charmup, Капсули за уголемяване на гърдите Femmeboost, Капсули за укрепване на бюста

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Достигни завои на мечтите си】 : Капсули и крем за уголемяване на гърдите Charm Up работят заедно, като стимулира производството на естроген, необходим за растежа на гърдите и регулиране на менструалния цикъл 【Натуральность и ефективността на】 : Нашите капсули се въвеждат във влагалището за целенасочена доставка, като се гарантира, че естествени съставки се абсорбират директно в организма за постигане на оптимални резултати. 【Най-добри резултати за 3 месеца】 : Пригответе се да се чувстват по-уверени и секси от когато и да било.Използвайте капсули и крем за уголемяване на гърдите Charm Up не по-малко от 3 месеца, за да видите най-добри резултати. 【Си дръпнете и подсилва обвисшую гърдите】 : Нашата уникална формула е разработена по такъв начин, че да е лесно усваивалась от организма, осигурявайки максимална ефективност за увеличаване и укрепване на гърдите си, давайки ви по-млад и стегнат вид. 【Най-добър ефект】 Използвайте капсули за уголемяване на гърдите Charmup не по-малко от 3 месеца, за да видите най-добри резултати.Моля, започнете Вашия Път към По-пълна и Стегната на гърдите.Пригответе се да се чувстват по-уверени и Секси от Когато и да било.Описание продуктап-Капсули за уголемяване на гърдите, Натурални Капсули за укрепване и стягане на гърдите, Крем за укрепване и стягане на гърдите, Капсули за уголемяване на бюста, уголемяване на Бърз растеж на Основни предимства 1. Увеличава размера на гърдите и Полноту2. Допринася за здравословния растеж и развитию3.Помага за регулиране на менструалния цикл4.Облекчава менструални спазми и дискомфорт5.Изработено от висококачествени естествени Ингредиентов6.Безопасно и лесно за использованиеспецификацияназвание : Капсули за уголемяване на гърдите Сһагмирспецификация : 7 капсули/упаковка1 в пакет/2/3/5 Чанта X капсули за уголемяване на гърдите, Бележки : 1. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно. Цвят, може би е малко по-различно сравнение с действителното изображение стока от отразяване на монитора.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория