• Ново
Дамски Хигиенни пакети за рециклиране на Опаковки от 150, Женските Пакети за рециклиране на Тампони 7x3,5 инча Хартиени торби за Боклук с Чанта За Съхранение на Еднокр?

Дамски Хигиенни пакети за рециклиране на Опаковки от 150, Женските Пакети за рециклиране на Тампони 7x3,5 инча Хартиени торби

Rating 
BGN 11.39

Сума
Налично за поръчка

【? Незабележима рециклиране】 Пакети за дамска хигиена непрозрачен запечатан пакет, защита на личния живот, използва се за щадящо лечение с лични и гигиеническими предмети, като например тампони 【? Предпоставка включва】150 опаковки женски хигиенни торбички с непрозрачна печата, 1 опаковка черна чанта за съхранение.Лесен за носене, по-добре скриване на продукти за лична хигиена.Марка : Xuezoioyoy. 【? Еднократна употреба хартиени пакети】 Пакети за рециклиране на хигиенни салфетки, изработени от крафт хартия.Материал безвкусен и е подходящ за рециклиране.За щадящо лечение със средства от женската хигиена.5*2*7 инча】 Размер на торби за хигиенни кърпички за отпадъци е 3.5*2*7 -инчов, че е подходящ за повечето хигиенни тампони, втулки, хигиенни тампони и т. 【? Широко използвани】 за еднократна употреба хигиенни пакети за салфетки, подходящи за училища, офиси, помещения или на открито, пътуване, хотели и т., Подходящ за момичета, дами и съпруги.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория