• Ново
Sibba 15 БР. Блистерные Превръзки, Гел Блистерные Възглавници, Гидроколлоидные Самозалепващи Превръзки за краката, Които Появата на Мехури върху топката на крака, Пръ?

Sibba 15 БР. Блистерные Превръзки, Гел Блистерные Възглавници, Гидроколлоидные Самозалепващи Превръзки за краката, Които

Rating 
BGN 2.94

Сума
Налично за поръчка

【Достатъчно】 Вие ще получите 15 парчета от невидимия, на пластира за блистеров размер на около 2,17 × 1,46 инча / 55 × 37 mm, с подходящ размер за покриване на блистера, удобни и трайни, достатъчно количество, което е достатъчно за ежедневието или спортувате, можете също така да искате да споделите с други 【Водоустойчив】Нашите гидроколлоидные лепенки е водоустойчив и издръжлив, те са удобни и не е толкова лесно отваливаются, са подходящи за носене през целия ден и нощ, подходящи за използване в такива случаи, като плуване и приемането на душата, осигуряване на краката си благоприятни условия за зарастване на рани. 【Материал】 Блистерные пластири за крака са изработени от висококачествен гел, ултра леки и тънки, меки и удобни, предотвратяват попадането на вода, пот и допълнително триене, предотвратяват раневую инфекция и ускоряват заздравяването на кожата. 【Съхранявайте на петите】 Блистер, лента, подходящ за различни части на тялото, включително петата, петите и пръстите на краката, а също така и за защита на обувки от допълнителни драскотини и синини поради своята дебелина, предотвращающей триене обувки и образуване на мехури, облегчающей болки в крака и дискомфорт. 【Прилагането на】 Прозрачни лепенки е водоустойчив и издръжлив, за да отговарят на вашите ежедневни нужди, могат да бъдат прикрепени към различните части, предотвратява раневую инфекция, може да се изолира от вода, мръсотия и микроби, ускоряват възстановяването на кожата.Sibba 15 бр блистерные превръзки, гел подложки за блистеров, гидроколлоидные самозалепващи се ленти за краката, за да се предотврати образуването на мехури върху топката на крака, пръсти на крака, пета, водоустойчив, предотвращающая триене обувки Описание : Цвят : цвета на кожата Материал : гел Функция : предпазва от износване на краката, предотвратява образуването на мехури, водоустойчивост размери на продукта : 2,17 × 1,46 × 0,04 инча /55 х 37 х 1 мм Опаковъчен лист : 15 бр × блистерный помощ.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория