• Ново
ABSOK Чиста Накрайник За душ Метална Клизма За Душ Система Вагинално Напояване на Дебелото Черво Алуминиев Душ Система за Почистване на Баня, Чисти (Сребрист)

ABSOK Чиста Накрайник За душ Метална Клизма За Душ Система Вагинално Напояване на Дебелото Черво Алуминиев Душ Система за

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

❤Лесно се монтира, резба : 1/2 " BSP (стандартен размер на конец) е подходящ за 99% маркуч за душа ❤Клизма с професионално качество в уюта на собствения си душа. ❤Това е единственото устройство за почистване на влагалището / анала, тя ще ви помогне да се поддържа чистота, а също така може да ви помогне да постигнете идеален живот. ❤Т е Изработена от 100% висококачествен алуминий.Моля, регулиране на температурата и скоростта на подаване на вода преди употреба, за да можете да получите най-добри впечатления!. ❤ Просто се свържете с нас по електронната поща, ако имате някакви въпроси, ние ще отговорим за първи път.Характеристики : 1. Стрийминг дизайн : Мода, удобна дръжка, процеса на нанасяне на алуминий покритие, защита от ръжда. Лесната употреба : да се използва само с една ръка, лесно и удобно. Дизайн за пръскане на вода : това може да осигури комфортно усещане. Стандартен интерфейс : Семеен интерфейс = Интерфейс душ в банята.Пратката включва : 1 х Алуминиев пречиствател за душа в банята.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория