• Ново
Бутилка с гореща вода KNFUT, Бутилка за Гореща Вода с Колан Капак, Чанта За Гореща Вода е с Голям Капацитет, за многократна употреба Портативен Чанта За Топла Вода, Ан?

Бутилка с гореща вода KNFUT, Бутилка за Гореща Вода с Колан Капак, Чанта За Гореща Вода е с Голям Капацитет, за многократна

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

✈Класически дизайн, тази класическа бутилка с топла водаЛекува болки в мускулите, стрес или спазми, артрит, болки в затекшей шията, болки в гърба, помага на жените при менструални спазми и други честите болки с помощта на горещ компрес, а също така може да се използва като студен компрес при свинете или за намаляване на отока при незначителни травми. ✔ Благодарение на по-голям капацитет, по-дълго запазва топлината, така че да не се налага често смяна на водата. ✔[Мек калъф за носене на кръста] Чанта за гореща вода се предлага с поясным калъф, който помага за предотвратяване на пряк контакт на топлина с кожата да се избегнат изгаряния. ✔ Той е проектиран с джоб, който едновременно затопля ръцете и талията. ✔[Широка уста] Торбичка за гореща вода е с широко врата, която улеснява пълненето на бутилки с гореща вода, като се осигурява максимална безопасност и намаляване на риска от изгаряния с гореща вода.Материал : PVC + плюшен бутилка за вода Размер : 25x15 см /9,8x5,9 инча Капацитет : 1000 мл Дължина на капака : 112 см / 44 инча.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория