• Ново
Студен компрес, дълъг живот на Малък Лек Многофункционален пакет с лед за терапия студен компрес за лечение на горещ компрес (син)

Студен компрес, дълъг живот на Малък Лек Многофункционален пакет с лед за терапия студен компрес за лечение на горещ компрес

Rating 
BGN 3.60

Сума
Налично за поръчка

Отстраняване на проблеми със ставите на раменете и врата по време на дневната умора, както и нанесете го на стъпалата и долната част на краката, за облекчаване на болки в мускулитеБлагодарение на информационните плюшу вътре, тя може лесно да се използва без тайна кърпа или плат.И това помага постепенно да се адаптират към раздразнение от лед или горещ компрес.Един малък, мек и лек, той може да се използва като възглавница по време на почивка, за облекчаване на умората врата.Терапия на студени компреси може тесни местни капилярите, играят роля в отводе топлина, охлаждане, облекчаване на болката и предотвратяване на отоци.Терапия с горещи компреси може да се разшири местни капилярите, ускоряване на кръвообращението, облекчаване на болката и премахване на умората.Отстраняване на проблеми със ставите на раменете и врата по време на дневната умора, както и нанесете го на стъпалата и долната част на краката, за облекчаване на болки в мускулите.Благодарение на информационните плюшу вътре, тя може лесно да се използва без тайна кърпа или плат.И това помага постепенно да се адаптират към раздразнение от лед или горещ компрес.Един малък, мек и лек, той може да се използва като възглавница по време на почивка, за облекчаване на умората врата.Терапия на студени компреси може тесни местни капилярите, играят роля в отводе топлина, охлаждане, облекчаване на болката и предотвратяване на отоци.Терапия с горещи компреси може да се разшири местни капилярите, ускоряване на кръвообращението, облекчаване на болката и премахване на умората. Терапия с горещи компреси може да се разшири местни капилярите, ускоряване на кръвообращението, облекчаване на болката и премахване на умората. Терапия студен компрес може тесни местни капилярите, играят роля в отводе топлина, охлаждане, облекчаване на болката и предотвратяване на отоци. С мек плюшем вътре, тя може лесно да се използва без тайна кърпа или плат.И това помага постепенно да се адаптират към раздразнение от лед или горещ компрес. Един малък, мек и лек, той може да се използва като възглавница по време на почивка, за облекчаване на умората врата. Отстраняване на проблеми със ставите на раменете и врата по време на дневната умора и нанесете го на стъпалата и долната част на краката, за облекчаване на мускулни болки.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hot Cold Compress Pack
Material:
PVC + gel + suede
Size:
Approx. 21 x 13cm / 8.3 x 5.1in
Function:
Used for exercise, sports and general relaxation. It is suitable for muscle soreness, sports injuries, headaches, arthritis, bruises, sprains, strains, knotted muscles, inflammation and tightness, nerve expansion, sports sprains/strains. Shoulder and neck pain, waist strain, surgery, before/after exercise.:
Instruction:
Hot Compress:
1. Put the product in the bag and then put it in warm water at about 60℃. It can be used after about 4-6 minutes.:
2. Put the product in a microwave oven (medium-low heat) and heat for 10 seconds, then it can be used. If it is not hot, it can be heated for another 10 seconds, but it is not possible to set a long time heating at one time.:
Cold Compress:
1. Put the product in the refrigerator freezer for 30-60 minutes, then take it out and rub it with your hands. You can use it after it reaches the body comfort.:
2. Put the product in the freezer compartment of the refrigerator for 15-30 minutes, then take it out, rub it with your hands, and use it after it reaches the body feel comfortable.:
Package List:

Подобни продукти в категория