• Ново
Healeved Спящата Маска За Очите Продукти за Лице 3шт Възглавница Студена Сянка Компрес Със Завързани очи Капак Маска Стил е Прекрасен Приятен Охлаждащ Карикатура Случ?

Healeved Спящата Маска За Очите Продукти за Лице 3шт Възглавница Студена Сянка Компрес Със Завързани очи Капак Маска Стил

Rating 
BGN 18.04

Сума
Налично за поръчка

Маска за очи за сън : медитация, йога, пътуване, сън, безсъние, дрямка, почивка Охлаждаща маска на очите : Мека и удобна в чорап, ще ви позволи по-добре се насладете на спокоен сън.Гелевый на очите : Отличителен дизайн във формата на карикатура, стилен и очарователен, тя ще привлече вниманието ви.Маска за очи със студен компрес : Дишаща и не душная, удобно и топло, вие ще се насладите на времето за сън.Превръзка на очите : добър помощник за спане, който по естествен начин блокира светлината и ви помага да заспите по-бързо.Маска за очи за сън : медитация, йога, пътуване, сън, безсъние, дрямка, почивка. Охлаждаща маска на очите : Мека и удобна в чорап, ще ви позволи по-добре се насладете на спокоен сън.Гелевый на очите : Отличителен дизайн във формата на карикатура, стилен и очарователен, тя ще привлече вниманието ви.Маска за очи със студен компрес : Дишаща и не душная, удобно и топло, вие ще се насладите на времето за сън.Превръзка на очите : добър помощник за спане, който по естествен начин блокира светлината и ви помага да заспите по-бързо.Пакетът включва 3 x маска за очи Особености -Добър помощник за спане, който по естествен начин блокира светлината ви помага да заспите по-бързо Чудесна превръзка на очите. - Цвят : Случаен цвят за очите по време на сън. - Лека и преносима, удобна за съхраняване и переноске, подходящ за пътуване, хотели, срещи, къщи и така нататък, маска за сън. - Може да го използвате, където и когато пожелаете, за нощен сън, пътуване, вечеря черен сатен за жени. - Използване на платното материал за торби с лед и изящна изработка изработката, сигурно за по-дълъг срок на експлоатация затеняющего своята практика за очите. -Размер : около 19,80 X9,50 X1,00 см/7,78 X3,73 X0,39 инча случайни стоки. - Отличителен дизайн във формата на карикатура, стилен и очарователен, тя ще привлече вниманието ви студен компрес за очи. - Материал : платно, торбичка с лед, затварящ очите превръзка.Описание на продукта Гел маска за очи Тази превръзка за око изработен от гладък и лек материал, много удобни за носене. превръзка за очи Тази маска за очи за Любовта ще ви осигури по-добри условия за сън, без светлина, и ще помогне по-бързо да заспя.Маска за очи със студен компрес Прекрасна форма, ще имате един приятен сън и добро настроение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория