• Ново
Комплект за Кафе Клизми МЕЙВИС LAVEN, Определени за Кофи за Клизма обем 2 л със Силиконови Дюзи-Тръби, Чанта За Съхранение на Кафето на Мляко от Неръждаема Стомана за П?

Комплект за Кафе Клизми МЕЙВИС LAVEN, Определени за Кофи за Клизма обем 2 л със Силиконови Дюзи-Тръби, Чанта За Съхранение

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

[Универсален] е Подходящ за всички видове клизми за хидротерапия на дебелото черво, включително и водни почистващи препарати и кафе клизми, напълно безопасен за човека и е подходящ за домашна употреба [Чанта за съхранение] в Дома или при пътуване, избягвайте всякакви ненужни контакти с клизмами или спринцеваниями, поддържане на инструменти, чисти и без ръжда, когато те не се използват. [Устройство за клизма] Включва в себе си една кофа за клизми, силиконовата тръба, приставка и чанта за съхранение, което го прави най-удобен и лесен за използване уред за прочистване и детоксикация на организма. [Лесна за употреба] Позволява лесно да се инсталира и да се контролира скоростта или забавяне на постъпване на разтвора за клизма в дебелото черво, което прави процеса на клизми по-удобно и приятно. [Искрен инструменти] Ние се ангажираме да ви предоставим продукт с най-високо качество и най-добрата от собствен опит, ако не сте напълно удовлетворени, моля, просто не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Параметри : Тип на продукта : Комплект кофи за клизма Материал : Неръждаема стомана, силикон Тегло : прибл. 490 g / 17,3 унция Капацитет : 2 л съдържание на Пакета : 1 х Комплект кофи за клизма (общо 8 аксесоари) 1 х Чанта за хранения1 х Ръководство на английски език.

Всичко за продукта

Item Type:
Enema Bucket Kit
Material:
Stainless Steel, Silicone
Weight:
Approx. 490g / 17.3oz
Capacity:
2L
Package List:
1 x Enema Bucket Kit (8 Accessories in Total):
1 x Storage Bag:
1 x English Manual:

Подобни продукти в категория