• Ново
OSHINE Ароматизира Соево Свещ 2 Опаковки Аромат на Лавандула И Рози Общо 10,6 oz Горят 80 Часа на 8% Натурални Етерични Масла от Банката от Матово Стъкло на Дървена Капачка ?

OSHINE Ароматизира Соево Свещ 2 Опаковки Аромат на Лавандула И Рози Общо 10,6 oz Горят 80 Часа на 8% Натурални Етерични Масла

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Естествени аромати】Аромат на етерични масла от роза и лавандула ще допринесе за усещането за релаксация, повдигане на настроението, ползващи се с добра игра, подготвяйки ви към по-добро ночному сън 【Уникален подарък】 комплект от 2 свещи, идеален подарък за семейна йога, от сватбата, женски рожден ден, Хелоуин, Деня на Свети Валентин, Великден, Ден на бащата, Ден на благодарността, Коледа или други празници. 【100% натурален соев восък и сигурност】 Ароматна свещ, изработена от 100% чист соев восък и 8% от уникален аромат на премиум-клас.Фитил изработен от памук, съдържащ олово .нискотемпературен свещи.Тази ароматерапевтическую свещ и може да се използва при безсъние, медитация, ароматерапия и т. 【Продължително пълно изгаряне 】 комплект от 2 опаковки ароматни свещи, 151 грама всяка свещ издържа около 40 часа и има размери 7,8 х 9cm.so можете да се насладите на повече от 80 часовник ароматния докосване на пътуване. 【Минималистичен дизайн】 Насладете се на красиви свещи в буркани, които ще допълнят всеки домашен интериор.Нашите свещи в стъклени буркани не само ще запълни вашия дом с прекрасни аромати, но и могат да бъдат използвани като подвижни декорации, поставете ги там, където ви е необходимо. 【Естествени аромати】Аромат на етерични масла от роза и лавандула ще допринесе за усещането за релаксация, повдигане на настроението, ползващи се с добра игра, подготвяйки ви към по-добро ночному сън. 【Уникален подарък】 комплект от 2 свещи, идеален подарък за семейна йога, от сватбата, женски рожден ден, Хелоуин, Деня на Свети Валентин, Великден, Ден на бащата, Ден на благодарността, Коледа или други празници. 【100% натурален соев восък и сигурност】 Ароматна свещ, изработена от 100% чист соев восък и 8% от уникален аромат на премиум-клас.Фитил изработен от памук, съдържащ олово .нискотемпературен свещи.Тази ароматерапевтическую свещ и може да се използва при безсъние, медитация, ароматерапия и т. 【Продължително пълно изгаряне 】 комплект от 2 опаковки ароматни свещи, 151 грама всяка свещ издържа около 40 часа и има размери 7,8 х 9cm.so можете да се насладите на повече от 80 часовник ароматния докосване на пътуване. 【Минималистичен дизайн】 Насладете се на красиви свещи в буркани, които ще допълнят всеки домашен интериор.Нашите свещи в стъклени буркани не само ще запълни вашия дом с прекрасни аромати, но и могат да бъдат използвани като подвижни декорации, поставете ги там, където ви е необходимо.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория