• Ново
Лепенки за температура за деца и възрастни, Охлаждащо средство От Треска, Охлаждащи Лепенки, Уплътнения от главоболие при Трескаво Дискомфорте, Облекчаване на бол?

Лепенки за температура за деца и възрастни, Охлаждащо средство От Треска, Охлаждащи Лепенки, Уплътнения от главоболие при Трескаво

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Незабавно охлаждане】Охлаждащ помощ осигурява физическа охлаждане за защита на мозъка, ефект продължава до 8 часаТя ще бъде най-добре да използвате, ако се съхранява в хладилник. 【Без лекарства】 Нашия помощ от треска не съдържа лекарства, и децата могат да го използват в комбинация с лекарства.Охлаждащ помощ може да се използва за намаляване на температурата, за облекчаване на мигрена, главоболие, зъбобол, топлинен удар и болка в мускулите.Тя може да се използва в качеството на ефективна охлаждаща подложки за гърдите. 【По-малко аллергичный】 помощ от треска е изработен от слабокислотного гел, който е безвреден за кожата, без мирис, цвят и по-малко аллергичен, че е задължително в семейната аптечка за първа помощ. 【Силна адхезия】 Гел листове могат да се режат до всякакъв размер за нанасяне върху челото или други части на тялото, без да се притеснявате, че те ще паднат, когато детето си играе или спи.Кърпи стават по-малко лепкави, ако кожата потная или мазна. 【Многократно прилагане на】 Охлаждащ гелевый помощ е на разположение за бебета всеки път, когато им е необходима охлаждащо облекчение, включително повишена температура, топлинен удар, главоболие и т., Вълшебен ефект също може да се постигне, охлаждане телефон по време на игри или гледане на филми.Този patch е изработен от гидрофильного и высокомолекулярного материал, мента, технологично охлаждащ гел, борнеола, пречистена вода, висококачествени текстилни материали.Немедикаментозное охлаждане, много по-безопасно и лесно за използване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория