• Ново
Смлян фин прах от естествени скъпоценни камъни - Комплект от 3 броя, прах от каменна прах, отличен за производство на бижута, рисуване, създаване на минерали и още мн?

Смлян фин прах от естествени скъпоценни камъни - Комплект от 3 броя, прах от каменна прах, отличен за производство на бижута,

Rating 
BGN 10.13

Сума
Налично за поръчка

Комплект от 3 камъни 1) от Нар гессонит, 2) Оливин, 3) Лазурит. Размер : Порошкообразная прах.Тегло : 150 карата / 30 гр (Във всеки камък).Приложение : може да се използва в изкуството и социалната от смола, производство на бижута от смола, картини, домашен декор, скулптурата, изобразителното изкуство, също е отличен дърводелец/ изкуство, изкуството на създаване, инкрустации, метафизична изкуството, обойном строителния материал и много други неща . Забележка : да Не се използва за орална употреба и се съхранява на място, недостъпно за деца.Моля, бъдете внимателни при работа с порошкообразным състав.Използването му не замества медицинска консултация или лечение. за повече информация посетете : . Моля, свържете се с нас за всякакви въпроси и оптовому поръчка.Комплект от 3 камъни. 1) от Нар гессонит, 2) Оливин, 3) Лазурит. Размер : Порошкообразная прах.Тегло : 150 карата / 30 гр (Във всеки камък).Приложение : може да се използва в изкуството и социалната от смола, производство на бижута от смола, картини, домашен декор, скулптурата, изобразителното изкуство, също е отличен дърводелец/ изкуство, изкуството на създаване, инкрустации, метафизична изкуството, обойном строителния материал и много други неща . Забележка : да Не се използва за орална употреба и се съхранява на място, недостъпно за деца.Моля, бъдете внимателни при работа с порошкообразным състав.Използването му не замества медицинска консултация или лечение. за повече информация посетете : . Моля, свържете се с нас за всякакви въпроси и оптовому поръчка.Комплект от 3 теми, Естествен гранат гессонит, Оливин, лапис-лазур, Прах-прашец от скъпоценни камъни на 150 карата всеки (100% натурален, счукан на дребен прах от скъпоценни камъни, без добавяне на оцветители.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория