• Ново
RUITAIQIN СЕ 1 бр. натурален Луд Ахат Висулка във формата на Сърце Колие с Ценен Камък-Полиран Минерален Рейки Исцеляющий Подарък YLSH0120 (Цвят: Crazy Ахат 5 бр.)

RUITAIQIN СЕ 1 бр. натурален Луд Ахат Висулка във формата на Сърце Колие с Ценен Камък-Полиран Минерален Рейки Исцеляющий

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Материал : луд ахат Размер : около 20 mm-25мм.Тегло : около 8 г. Тези камъни са много подходящи за вътрешни облицовки, като пълнители за вази, декоративни орнаменти, аксесоари за аквариуми и т. тя може да се използва за направата на различни бижута, а също и за сватби на открито, фонтани, саксийни растения и други занаяти.Материал : луд ахат. Размер : около 20 mm-25мм.Тегло : около 8 г. Тези камъни са много подходящи за вътрешни облицовки, като пълнители за вази, декоративни орнаменти, аксесоари за аквариуми и т. тя може да се използва за направата на различни бижута, а също и за сватби на открито, фонтани, саксийни растения и други занаяти.Ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас.Моля, не върнете стоката по ваше желание, благодаря за вашето сътрудничество!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория