• Ново
За многократна употреба Чорапи за лечение на Студа, Гелевый пакет с лед за краката, Наранявания софия, Оток, Топли и Студени Чорапи за лечение на Подошвенного фасци?

За многократна употреба Чорапи за лечение на Студа, Гелевый пакет с лед за краката, Наранявания софия, Оток, Топли и Студени

Rating 
BGN 10.66

Сума
Налично за поръчка

✔ПОДВИЖНИ ГЕЛ ПАКЕТИ&ВЪЖЕТА - Перфектна опаковка включва 2 гелевых пакет с лед в цял ръст, за стъпалата и 4 пакета с лед през половината от дължината на пръстите на краката и петите, предназначени за максимално покритие на различни части на стъпалата Приложен пакет с лед също може да се използва отделно и за други части на тялото.Всяка двойка има 2 регулируеми джапанки, така че можете да персонализирате кацане и комфорт в съответствие с вашите нужди. ✔ ПОДХОДЯЩ за ВСЯКАКЪВ РАЗМЕР - Чорапи, подходящи за всички размери на краката.От гъвкава тъкан може да се направи обувки, свободно или плътно прилепване в зависимост от размера на краката си.Можете да използвате приложените ленти за по-гъсто засаждане. ✔ НЕЗАБАВНА помощ - Нашите чорапи могат да се отопляват или охлаждат, те са подходящи за химиотерапия, бременност, артрит, подошвенного фасцита, невропатия, след раждането на стоп и отекших горещи стоп.В продължение на няколко минути осигуряване на естественото и нетоксичное аналгезия при болки в краката, топлина в стъпалата, студа в стъпалата, отоци и възпаления. ✔ ЛЕСНА УПОТРЕБА - този гелевый пакет с лед може да се използва в микровълнова печка или замразяване.Разогревайте в микровълнова печка за 10 секунди, за топлинна терапия; Охладете във фризера не по-малко от 2 часа за студена терапия и оставя се да престои няколко минути преди употреба.Моля, не ходете в чорапи, иначе опаковка гел може да порваться!. ✔МИЕЩИ се и МНОГОКРАТНА употреба - Нашите чорапи са изработени от висококачествени еластични материи, които запазват своята еластичност и форма дори и след многократно носене и пране.Идеалната опаковка включва 2 гелевых пакет с лед в цял ръст, за стъпалата и 4 пакета с лед през половината от дължината на пръстите на краката и петите, предназначени за максимално покритие на различни части на стъпалата. Приложен пакет с лед също може да се използва отделно и за други части на тялото.Всяка двойка има 2 регулируеми джапанки, така че можете да персонализирате кацане и комфорт в съответствие с вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория