• Ново
Маска за сън POWER IONICS Маска за очи на Маска за сън С топъл Маска За очи Маска за спане Регулираща Маска За сън Магнитен Масаж на Дълбоко Турмалиновый Далечния инфраче?

Маска за сън POWER IONICS Маска за очи на Маска за сън С топъл Маска За очи Маска за спане Регулираща Маска За сън Магнитен

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

ПЛАТ С ДАЛЕЧЕН ИНФРАЧЕРВЕН РАДИАЦИЯ;Магнитна терапия;.ПОДОБРЕТЕ ДЪЛБОК СЪН.Оборудван с регулируем седалище ремък;. дължина и гъстота на който може да се регулира в съответствие с лицето;.Подходящ за мъже, жени и деца. често velvet материал, гладък на пипане, дишаща и стирающийся;.Не е необходимо да се зарежда, моля използвайте по всяко време и на всяко място. 16 магнити, разположени в съответствие с акупунктурными точки на тялото, подобряват кръвообръщението;. помага за облекчаване на умора и сухота в очите;. постоянни магнити 16шт и се състоят от турмалин;.нанофункциональный керамичен прах. Напълно сигурно ефективността на този продукт в областта на здравеопазването мека и прогресивно.Неговата роля е аналогична на спортни упражнения;.Дълго време седеше на мобилен телефон, интернет, телевизор, учи, караше хората;.Дълготрайно безсъние, умора, причинена от прекалено тъмните кръгове;.Късогледство, астигматизъм, заболяване на рогова обвивка на окото, подпомагаща роля.МАСКА ЗА ОЧИТЕ на ДЪЛБОК СЪН - Релаксираща маска за сън .Турмалиновая магнитна терапия - Постоянни магнити 16шт е съставена от турмалин, нанофункционального керамичен прах. Размер : около 7,9 инча x 3,5 инча, маска за сън с регулируема каишка, ЦВЯТ : Сива маска за лице МАТЕРИАЛИ : турмалин, прах инфрачервени лъчи, тъкани от биоволокна, тегло : около 0,53 унция, опаковка : оригинална маркова опаковка;.РЕГУЛИРУЕМА КАИШКА - е Оборудван с регулируем седалище колан, дължина и затягане на който може да се регулира в съответствие с лицето, подходящ за жени и мъже.маска за очи DEEP SLEEP - Релаксираща маска за сън.Турмалиновая магнитна терапия - Постоянни магнити 16шт е съставена от турмалин, нанофункционального керамичен прах. Размер : около 7,9 инча x 3,5 инча, маска за сън с регулируема каишка, ЦВЯТ : Сива маска за лице МАТЕРИАЛИ : турмалин, прах инфрачервени лъчи, тъкани от биоволокна, тегло : около 0,53 унция, опаковка : оригинална маркова опаковка;.РЕГУЛИРУЕМА ПРЕЗРАМКА - Оборудван с регулируем седалище колан, дължина и затягане на който може да се регулира в съответствие с лицето, подходящ за жени и мъже. -Регулируема презрамка. МЕК и БЕЗОПАСЕН. имитация на акупунктурните точки очите.Турмалиновая магнитна терапия. Лесно можете да сложите тези маски за очи в чантата си и да се насладите на спа център за око по всяко време.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория