• Ново
Уплътнение за контрол на пикочния мехур дълга дължина Poise Лека Впитывающая способността Absorb-Loc Един размер Подходящ за повечето женски еднократна употреба, 48536 - Оп?

Уплътнение за контрол на пикочния мехур дълга дължина Poise Лека Впитывающая способността Absorb-Loc Един размер Подходящ

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Защита "три в едно" осигурява сухота и комфорт и контрол на миризмиУплътнение за контрол на пикочния мехур Poise Long Length с лесно попиваща способност.Впитывающая полагане на един размер е подходящ за повечето женски консумативи за еднократна употреба.Име на производителя : Kimberly Clark.Номер на производител : 48536. Марка : Poise Long Length.Приложение : за Уплътнение за контрол на пикочния мехур.Впитывающая способност : Лека впитывающая способност.Материал абсорбираща сърцевина : Absorb-Loc. Размер : Един размер, подходящи за повечето.Употреба : за еднократна употреба.Продава се в опаковка от 24 бр. Лека впитывающая способността за жени, един размер подходящ за повечето Защита 3 в 1 за суха, комфорт и контрол мирис Сега с дизайн Contour Fit -форма на уплътнение, леко извита в средата, е по-добре да облегать вашите извивки, отколкото по-рано, по-широка и отпред, и отзад за покриване и защита на ультратонкой полагане на Подложки Poise - това са идеални подложки за бременни жени след раждане, при които се наблюдава послеродовое кървене или лесно подтекание на пикочния мехур.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория