• Ново
Hemoton 4 бр Шумоподавляющие тапи за уши за Сън, които намаляват Звука на тапи за уши, Шумоглушитель, Защита на Ушите От Изключване на Звука, Дървообработващи тапи за уш?

Hemoton 4 бр Шумоподавляющие тапи за уши за Сън, които намаляват Звука на тапи за уши, Шумоглушитель, Защита на Ушите От Изключване

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Тапи за уши за многократна употреба : тапи за уши, подходящи за блокиране на ежедневните шумове, създаване на спокойна обстановка за обучение, работа, сън или за защита на слуха при тежки условияGag за уши с функция за намаляване на шума : Gag за уши, подходящи за блокиране на ежедневните шумове, създавайки приятна среда за обучение, работа, сън или за защита на слуха при тежки условия.Концертни тапи за уши : Изработени от дишаща полиуретанова пяна, безопасни i. Защита на ушите по време на сън : все още търся тапи за уши за намаляване на шума?Нека се опитаме тези тапи за уши!.Беруш за пътуване : Изработен е от екологично чист полиуретанова пяна за сигурност, особено при продължително носене.Мека повърхност и се забави, не причиняват болки в ухото.Осъществяване Списък 4 х антишумные тапи за уши Характеристики - Материал : полиуретанов дунапрен за уши. - Размер : 1,4 x 1,4 x 2,5 см, шумозащитная gag за уши. - Цвят : Защита за ушите на смесени цветове. - Изработен от екологично чист полиуретанова материал за сигурност, особено при продължително носене. на повърхността и се забави, дават възможност за повторно използване на устройството без болки в ушите. - Тапи за уши защитават вашия слух и предоставят комфорт, така че можете да се отпуснете и спокоен сън. - Gag за уши, подходящи за блокиране на ежедневните шумове, създаване на спокойна обстановка за обучение, работа, сън или за защита на слуха при тежки условия?. - Конусовидна форма за лесно поставяне и изваждане. Защитно слуховое устройство с гладка повърхност, не причинява дразнене. - Вие все още търсите тапи за уши за намаляване на шума?Нека се опитаме тези тапи за уши!Концертни тапи за уши Описание : Шумоподавляющие слушалки с намалена тънка черупка, по форма са подходящи за малки или чувствителните уши canals.travel тапи за уши, са Изработени от дишаща полиуретан с ниско налягане, която осигурява комфорт през цялата нощ и снижающего нивото на околния шум.Звукоизолирани слушалки за сън, строителство, концерти, лов, стрелба, защита на ушите от хъркане и обща защита на слуха, от всички видове дейности "свободни ръце".

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория