• Ново
Преносима Безжична Топло, Топло iDOO Period от спазми с 3 Нива на отопление и 3 Режима на масаж, Електрически Колан за бързо загряване при Менструация, Подходящ за FSA HSA, По?

Преносима Безжична Топло, Топло iDOO Period от спазми с 3 Нива на отопление и 3 Режима на масаж, Електрически Колан за бързо

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

?【Бързо загряване в рамките на 2 секунди】 ястия от спазми използват подобрена технология бързо загряване, която притежава висока топлопроводимост и може бързо согревать, насърчаване на кръвообращението и отпускане на мускулите, ефективно премахване на менструални болки и спазми при жените, подходящи за лечение на стомаха, коремна кухина, възпаление на мускулите и т ?【 Регулируема температура е изработен от висококачествена мека материя, лека и дишаща, комфортна и топла, с регулируем еластичен колан, който може да се простират до 40 инча, подходящ за талия с всякакъв размер. ?【Преносима вградена акумулаторна батерия с капацитет 2000 mah, може да работи в продължение на 4 часа при пълно зареждане.Конструкция с usb батерия type c ви позволява да използвате тази перезаряжаемую електрическа възглавничка по всяко време и на всяко място. ?【Широко приложение】 Електрическа топло, подходящи за различни ситуации, като работа, образование, свидетелство за управление на автомобил и занимания по йога.Това също е чудесен избор на подаръци за жени и момичета за рожден ден / Св. Валентин / Коледа / Нова година и други празници.Забележка : За вашата безопасност, моля, не пръскайте директно върху кожата, моля, пускайте го на дрехи. ?【Бързо загряване в рамките на 2 секунди】 ястия от спазми използват подобрена технология бързо загряване, която притежава висока топлопроводимост и може бързо согревать, насърчаване на кръвообращението и отпускане на мускулите, ефективно премахване на менструални болки и спазми при жените, подходящи за лечение на стомаха, коремна кухина, възпаление на мускулите и т. ?【 Регулируема температура е изработен от висококачествена мека материя, лека и дишаща, комфортна и топла, с регулируем еластичен колан, който може да се простират до 40 инча, подходящ за талия с всякакъв размер. ?【Преносима вградена акумулаторна батерия с капацитет 2000 mah, може да работи в продължение на 4 часа при пълно зареждане.Конструкция с usb батерия type c ви позволява да използвате тази перезаряжаемую електрическа възглавничка по всяко време и на всяко място. ?【Широко приложение】 Електрическа топло, подходящи за различни ситуации, като работа, образование, свидетелство за управление на автомобил и занимания по йога.Това също е чудесен избор на подаръци за жени и момичета за рожден ден / Св.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория