• Ново
Електрическа топло за облекчаване на болки в гърба и спазми - топло Електрическа с 6 настройки за загряване (тъмно сиво, 33 × 17 см)

Електрическа топло за облекчаване на болки в гърба и спазми - топло Електрическа с 6 настройки за загряване (тъмно сиво,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Релаксация на цялото тяло】 електрическа топло е идеален за лечение на възпалени мускули на гърба, на шията, на раменете, корема, краката, ръцете и така нататък [За отопление] Продуктът има 6 нива за регулиране и функция за отопление.Температурен Диапазон е от 40 ℃ до 60℃ (104℉-140℉). [Функция за автоматично изключване] С функция таймер има 4 режима на автоматично изключване таймер за 30 до 120 минути, спестява енергия и предпазва от изгаряния, причинени от прекомерно отопление, което е много сигурно и спестява енергия. [Приятна за кожата кърпа] Висококачествена фланела, по-мек материал и най-добрите изолационни свойства.Прекъсване на кабелна връзка и изплакнете при температура под 30 ℃.Следете за това, топло е била проста и е лесно за почистване. [Използвайте уверено] Притопляне обертывают осигуряване на качество от 1 година - безплатна безпроблемно процес на замяна!. 【Релаксация на цялото тяло】 електрическа топло е идеален за лечение на възпалени мускули на гърба, на шията, на раменете, корема, краката, ръцете и така нататък. [За отопление] Продуктът има 6 нива за регулиране и функция за отопление.Температурен Диапазон е от 40 ℃ до 60℃ (104℉-140℉). [Функция за автоматично изключване] С функция таймер има 4 режима на автоматично изключване таймер за 30 до 120 минути, спестява енергия и предпазва от изгаряния, причинени от прекомерно отопление, което е много сигурно и спестява енергия. [Приятна за кожата кърпа] Висококачествена фланела, по-мек материал и най-добрите изолационни свойства.Прекъсване на кабелна връзка и изплакнете при температура под 30 ℃.Следете за това, топло е била проста и е лесно за почистване. [Използвайте уверено] Притопляне обертывают осигуряване на качество от 1 година - безплатна процес на замяна, без излишни движения!. Забележка : 1, Моля, измийте го при температура на водата 30 ° C.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория