• Ново
Шина За Пръсти на разстояние спусъка, 3шт Шина за Пръст Лягушачьего Тип Выпрямляющая Разчита Определяне на Лягушачий Чук За Пръстите на разстояние спусъка Шина за ?

Шина За Пръсти на разстояние спусъка, 3шт Шина за Пръст Лягушачьего Тип Выпрямляющая Разчита Определяне на

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Спусъка пальцевой гуми от няколко материала за изправяне на : Пальцевая гума лягушачьего тип е изработена от алуминиева сплав и гъба, която е с малко тегло и с висока пропускливост на въздухаТой е удобен за носене.Заявление за обездвижване на тендинита при артрит на пръстите с чук : тиранти с чук за пръстите на жаби 3 размери са подходящи за пациенти с пръсти всяка дължина.Се използва в болници, старчески или аптечках на първа помощ, за защита при пътуване.Гума за крака разширения на пръстите Множество функции гуми за крака разширения пръстите си : Лесно се побира, може да бъде приложен към форма на надежден хващане, осигурява изравняване, изработване и ортопедическую подкрепа на повредени межфаланговых ставите, лесно се оформя подходящ контур и помага да се излекува.Прилагане Определя зона за напрегнати : Бандаж за пръстите на лягушачьего тип е подходящ при тугоподвижности отпечатъци, остеоартрит, болка в пръстите, выпрямлении пръстите с чук, възстановяване на разкъсване на сухожилията разгибателя.Гуми за пръстите на Хонорар за подкрепа на пръстите си : може да се носи по време на нощния сън, по време на набиране на текст и управление на автомобила в рамките на деня, както и да се използва за консервативно лечение, за да се предотврати операция на пръста си или постоперативна чувствителност. За намаляване на болката : да се носят по време на нощен сън, при набор на текст и шофиране на автомобил в рамките на деня, както и да се използва за консервативно лечение, за да се предотврати операция на пръста си или постоперативна чувствителност. Прилагане на : Бандаж за пръстите на лягушачьего тип е подходящ при тугоподвижности отпечатъци, остеоартрит, болка в пръстите, выпрямлении пръста с чук, възстановяване на разкъсване на сухожилията разгибателя. Много функции : Лесно се побира, може да бъде приложен към форма за надеждно захващане осигурява изравняване, изработване и ортопедическую подкрепа на повредени межфаланговых ставите, лесно се оформя подходящ контур и помага да се излекува. Предназначение : за Лифтинг с чук за пръстите на жаби 3 размери са подходящи за пациенти с пръсти всяка дължина.Може да се използва в болници, старчески или аптечках на първа помощ, за защита при пътуване. Някои материали : Гума за пръстите на лягушачьего тип е изработена от алуминиева сплав и гъба, която е с малко тегло и с висока пропускливост на въздуха.

Всичко за продукта

Item Type:
Frog type finger splint
Material:
Aluminum alloy, sponge
Color:
Royal blue
Package List:
3 xFrog Type Finger Splint:
Note:
The product is covered with a film. This is to prevent the product from being scratched during transportation, not the actual color of the product.:

Подобни продукти в категория