• Ново
Универсален нож за хапчета DEPAD за малки хапчета, Регулируема разделител на таблетки за няколко таблетки с точно нивелиране на таблетки, Режещ нож от неръждаема сто?

Универсален нож за хапчета DEPAD за малки хапчета, Регулируема разделител на таблетки за няколко таблетки с точно нивелиране

Rating 
BGN 11.93

Сума
Налично за поръчка

【Спестяване на време】 С помощта на този разделител на таблетките може да бъдат разделени на множество таблетки, приготвянето на лекарства на месец по-малко от 5 минути и не губи нито една крошащейся хапчета 【Прецизно нарязване на таблетки всякакъв размер】Има 2 регулируеми планки, на които можете спокойно да поставите хапчета всякакъв размер, кръгли, правоъгълни или овални.Този разделител на лекарства може да намали хапчета ширина от 2 мм до 15 мм, така че може лесно нарязани на малки таблетки от 2,5 мг. 【Ясен парче】 Тези силиконови ленти и отвори за смекчаване на компресия за единните рязане без крошения.Силиконовата устойчива на плъзгане уплътнение предотвратява подхлъзването на лекарството, повишаване на ефективността и целостта на нарязване. 【Изключително остър и сигурен】Нож за нарязване на таблетки DEPAD е оборудван с изключително остър нож от неръждаема стомана, гарантиращи всеки чист разрез.Здрав и безопасен, тъй като острието не е поставен навън и излиза на защитния кожух на острието само по време на употреба. 【Лесна употреба】 Просто поставете хапчето в нож, регулиране на 2 стъпала, за да хапчета остана на място.След това се равномерно натискане отгоре надолу—вдавливаете в центъра.Той може лесно да се режат вашата таблетка / витамин а / добавка на 1/2, 1/4, 1/8.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория