• Ново
Дифузор етерично масло ZEIGGA LAB, 280 мл, Ароматерапевтични Дифузер за Голяма стая, Малък Овлажнител за въздух с заспал режим-Таймер 4, 3 Режима на светлина, автоматично и?

Дифузор етерично масло ZEIGGA LAB, 280 мл, Ароматерапевтични Дифузер за Голяма стая, Малък Овлажнител за въздух с заспал

Rating 
BGN 21.33

Сума
Налично за поръчка

Автоматично изключване без ВОДА – 280 мл 4 таймер, 1 час / 3 часа / 8 часа / винаги е включено.Дифузор автоматично изключване, след като изтече водата.Нанесете 3-5 капки от етерични масла, този керамични дифузор с площ до 250 квадратни метра. РЕЛАКСИРАЩА АРОМАТЕРАПИЯ – Този конус с етерични масла съчетава в себе си висока производителност и декоративни функции.Аромат ще се отпуснете съзнанието си по време на сън или на работа. 3 режима на ОСВЕТЛЕНИЕ - Лещи може да служи ночником. 3 режима на осветление.По-ярка светлина, по-слаба светлина и светлина за дишане.Можете да изберете най-подходящото осветление, и вие ще спите по-добре.ТИХО – Този маслен конус работи плавно и безшумно, без звукови сигнали (по-долу-39 db), като създава тиха и комфортна обстановка.Той може да служи влагозадържащ въздуха в детската стая, офис, библиотека и т. Страхотна идея за подарък - това е обмислен подарък за рожден ден, Ден на майката и Коледа.Много хора са на отглеждане на няколко от тях, за да поставите в дома или на работното място.Закупете си, докато у нас е в изобилие има тази атрактивна многофункционална модел.Той бързо се продават, след като е бил препоръчан от дизайнерите на интериора като атрактивен и високоефективен избор.Какво е включено В комплекта – 1 маслен дифузьор, 1 захранващ адаптер, 1 ръководство за потребителя.Освен това, всеки от обектите идва с техническа поддръжка за срок от 1 година. Многократно използване. дифузер за етерични масла / настолна лампа / за пречистване на въздуха / малко овлажнител / начало декор / помощник за сън.Този маслен дифузор идва с керамични плотове ръчно изработени и основа от естествен бамбук.Просто добавете няколко капки от етерични масла, и ще можете да се отпуснете и да се насладят на аромата само за няколко секунди.Той може да работи непрекъснато до 10 часа, осигурявайки безупречна ежедневна грижа за себе си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория