• Ново
Operitacx 20pcs Силиконова Поставка за пръстите на Аксесоари за Китара Защита на Пръстите за Горещо Лепило Износоустойчиви Подложки За Пръсти Нескользящая Защита на Ръц?

Operitacx 20pcs Силиконова Поставка за пръстите на Аксесоари за Китара Защита на Пръстите за Горещо Лепило Износоустойчиви

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

ГумаКапачки за отпечатъци - Ценна опаковка-в комплекта влизат 20 броя капачки за пръсти 5 цвята червено, зелено, оранжево, синьо и розово на цветя, в комплекта е включено достатъчно количество защитни облицовки за отпечатъци, които да отговарят на вашите изисквания и лесно да се замени.Защита за пръстите на китара - Лесно се побира и се отстранява, добра еластичност, удобно и практично.Силиконов ръкав за палеца - тези капачки за пръстите на гъвкави, с малка еластичност, правят пръстите удобни, могат да се движат без никаква натоварването им е лесно отвалить, те здраво държат на пръстите на ръцете и осигуряват добра защита на пръстите.ГОРЕЩИ ПРОДУКТИ-В комплекта са включени достатъчно количество защитни втулки за пръстите за по-лесна подмяна.ЗАЩИТНИ ОБЛИЦОВКИ за пръстите за ГОРЕЩО ЛЕПИЛО - Благодарение на простия дизайн и практически функции те могат да ви осигури удобство.Пратката включва 20 х подложка за пръсти Характеристики -Съдържа защитни капаци различни размери, по-добре да се комбинира с предмети от бита на пръстите си. -Благодарение на нескользящему дизайн лесно можете да го носите със защита на палеца. -Той е изработен с отлична изработка, има добра еластичност, подходящ за допир и може известно време да ви служи гелевой стойка за пръстите. -Е изработен от гумен материал, сигурно и е трайна, със силиконови протекторами за пръстите на добра текстура -Материал : Гумена поставка за ръкава и използвайте и безопасно, можете да използвате гумени накрайници за пръстите. -Размер : Около 2,40 X1,90 X1,90 cm /0,94 X0,75 X0 калъф за отпечатъци. -Цвят : Червен, зелен, оранжев, син, розов Силикон защита за пръстите Описание на стоките Гумени облицовки за пръстите на Този продукт е защитен калъф за пръсти, направени от гумен материал, лек и безопасен, удобен и издръжлив, с отлична еластичност и приятен на допир, можете да го носите известно време.Защита за пръстите Е много деликатен и практичен калъф за пръсти, предназначени за по-добра защита на пръстите.Съвет за защита от порязване има различни размери, за да е обърнат към вашите различни пръстите на ръцете.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория