• Ново
Дренажен Торбичка за Мастектомия с мешочком за Душата Missbho Дренажен Торбичка за Възстановяване след Операция (синьото езеро)

Дренажен Торбичка за Мастектомия с мешочком за Душата Missbho Дренажен Торбичка за Възстановяване след Операция (синьото

Rating 
BGN 7.79

Сума
Налично за поръчка

* Мек, впитывающий влагата комфорт – осигурява максимален комфорт и възстановителен грижи Този дренажен торбичка за операции на гърдата при мастектомия може да се използва за съхраняване на бутилки, докато вие спите в леглото си, и осигурява воздухопроницаемую подкрепа през цялата нощ, на която можете да разчитате. * Двойни джобове за сливных бутилки – Нашият колан за възстановяване след операция при рак на гърдата и може сигурно да задържи две дренажни бутилки, по един от всяка страна, за да ви помогне по-бързо да се излекува и да се възстановява с по-елементарно или дискомфорт. * Възстановяване и поддръжка след операцията – дренажен торбичка за мастектомия е разработена, за да помогне да поддържате тялото ви и безопасно задържане на дренажни бутилки, след като са претърпели операция за премахване на рак, а също аугментации или реконструкция. * Обмислен защитен дизайн – Высокоэластичная еластична лента осигурява по-голяма свобода на движение, както и фиксирани поставяне на остриета позволяват да се регулира на дължина.Горловина пакет също е снабден със защитно покритие, за да бутилки не выскальзывали през нощта. * В комплекта са включени чанта за душата на Всяка жена дренажна чанта за мастектомия Missbho включва и чанта за душата, осигуряваща още по-голяма подкрепа.И тъй като те са изработени от твърда, лека и удобна мрежа, те са лесни за почистване и да се използва отново. * Мек, впитывающий влагата комфорт – осигурява максимален комфорт и възстановителен грижи. Този дренажен торбичка за операции на гърдата при мастектомия може да се използва за съхраняване на бутилки, докато вие спите в леглото си, и осигурява воздухопроницаемую подкрепа през цялата нощ, на която можете да разчитате. * Двойни джобове за сливных бутилки – Нашият колан за възстановяване след операция при рак на гърдата и може сигурно да задържи две дренажни бутилки, по един от всяка страна, за да ви помогне по-бързо да се излекува и да се възстановява с по-елементарно или дискомфорт. * Възстановяване и поддръжка след операцията – дренажен торбичка за мастектомия е разработена, за да помогне да поддържате тялото ви и безопасно задържане на дренажни бутилки, след като са претърпели операция за премахване на рак, а също аугментации или реконструкция. * Обмислен защитен дизайн – Высокоэластичная еластична лента осигурява по-голяма свобода на движение, както и фиксирани поставяне на остриета позволяват да се регулира на дължина.Горловина пакет също е снабден със защитно покритие, за да бутилки не выскальзывали през нощта. * В комплекта са включени чанта за душата на Всяка жена дренажна чанта за мастектомия Missbho включва и чанта за душата, осигуряваща още по-голяма подкрепа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория