• Ново
Електрическо Устройство За предотвратяване на Хъркането на Вибрация Импулс Подобрява Съня Решение на Проблема с Хъркането Износване на Гърлото Храпящее Устройст

Електрическо Устройство За предотвратяване на Хъркането на Вибрация Импулс Подобрява Съня Решение на Проблема с Хъркането Износване

Rating 
BGN 36.79

Сума
Налично за поръчка

Вибриращ масаж : устройство за премахване на хъркането Използвайте вибриращи импулси с различна честота за масаж сублингвално на нервните и мускулни групи, регулиране на ритъма на дишането Интелигентно устройство за премахване на хъркането в гърлото.Подобрете съня : Храпящее устройство може автоматично и точно определи хъркане, ефективно подпомага хъркане и значително подобряване на качеството на нощния сън.Устройство за хъркане в гърлото.Продължавайте да използвате : Носете устройството за предотвратяване на хъркането в продължение на 2-3 седмици, ще диша по-добре по време на сън и хъркането значително намалява, продължавайте да носите около 30 дни, за да се избегне хъркане.Електрическо устройство за решаване на проблема с Хъркането.Удобно облекло : Устройство за премахване на хъркането, адаптирани за носене в гърлото, което е удобно за носене и лесно отвалиться, могат да останат на място през цялата нощ.Предотвращающее Хъркане Устройство.Портативен размер : Интелигентно устройство от хъркането е с малко тегло и компактна опаковка, която е много удобна по време на транспортирането по време на пътуване, ефективно стяга мускулите и изглажда дъх.Устройство за решаване на проблема с хъркането. Вибриращ масаж : Устройство за премахване на хъркането използва вибриращи импулси с различна честота за масаж сублингвално на нервните и мускулни групи, регулиране на ритъма на дишането. Подобрете съня : Храпящее устройство може автоматично и точно определи хъркане, ефективно подпомага хъркане и значително подобряване на качеството на нощния сън. Продължавайте да използвате : носете устройството за предотвратяване на хъркането в продължение на 2-3 седмици, ще диша по-добре по време на сън и хъркането значително намалява, продължавайте да носите около 30 дни, за да се избегне хъркане. Удобно облекло : Устройство за премахване на хъркането, носимое в гърлото, което е удобно за носене и лесно отвалиться, може да се съхранява на място през цялата нощ. Портативен размер : Интелигентно устройство за премахване на хъркането има малко тегло, компактен опаковката, което е много удобно се носят със себе си по време на пътуване, ефективно стяга мускулите и изглажда дъх.Параметри : Тип на продукта : Храпящее устройство Материал : пластмаса, неръждаема стомана, електронни компоненти Размер : приблизително 60x12x20 мм /2,4 x 0,5 x 0,8 инча Батерия : литиева батерия 120 mah (включени в комплекта) Номинално напрежение : 3,7 На Мощност : 6 Изискване за зареждане : 5 Как да използвате : 1.

Всичко за продукта

Item Type:
Snoring Device
Material:
Plastic, stainless steel, electronic components
Size:
Approx. 60 x 12 x 20mm / 2.4 x 0.5 x 0.8in
Battery:
Lithium Battery 120mAH(Included)
Rated Voltage:
3.7V
Gear:
6
Charging Requirement:
5V
How to Use:
1. Long press the power button for 2 seconds to start. :
2. Short press the power button to adjust the strength. :
3. The default power on strength is 1 gear, with a total of 6 cycles (the number of steady indicator lights is the number of gears). :
4. During the working period, the blue indicator light is on. :
5. The blue indicator light flashes during the charging process, and the blue indicator light is steady after it is full charged. It cannot be turned on during the charging.:
Package List:
1 x Snoring Device:
1 x Manual:
1 x USB Cord:

Подобни продукти в категория