• Ново
Защитно фототерапевтическая маска за очи против синя светлина за новородено, Окото маска за защита на очите от Облъчване, Детска фототерапевтическая маска за очи ?

Защитно фототерапевтическая маска за очи против синя светлина за новородено, Окото маска за защита на очите от Облъчване,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

¡¾ ДИШАЩА материя¡¿Тази тампон за оцветяване на очите е изработена от дишаща мрежа, която пропуска въздуха и не създава усещане застоял въздух, което позволява на детето да я носи с комфорт, без да причиняват вреда на детската кожа ¡¾ВЫСОКОЕ КАЧЕСТВО¡¿Тази тампон за очите на новородено е изработена от безопасна памучен плат.Приятна за кожата, дишащ, мек, грижи се за нежна кожа на бебето, позволява на бебето да е безопасно да се ползват.Защитно фототерапевтическая маска за очи ant срещу синя светлина за новородени. ¡¾ ИЗБЕГАЮЩИЙ СВЕТЛИНА¡¿ Тази затеняющая тампон за очи може да блокира синя светлина, да се пази очите на новороденото, помагат на детето по-добре да растат и да се избегне дразнене на очите на детето силната светлина. окото маска за очи ti-glare за фототерапия на новороденото. ¡¾ ПОДХОДЯЩ ЗА ЛИЦЕ¡¿Накладки за очи за новородени са седнали на лицето благодарение на эргономичному дизайн, който съответства на извивката на лицето и професионално помага да запазите очите на вашето дете. ¡¾ Конструкция своята практика от еластична тъкан¡¿Тази тампон за оцветяване на очите е изработена от еластична тъкан, която е по-подходяща за формата на главата на детето, както и накладки за очите завързано за да придава по-голяма стабилност. ¡¾ ДИШАЩА материя¡¿Тази тампон за оцветяване на очите е изработена от дишаща мрежа, която пропуска въздуха и не създава усещане застоял въздух, което позволява на детето да я носи с комфорт, без да причиняват вреда на детската кожа. ¡¾ВЫСОКОЕ КАЧЕСТВО¡¿Тази тампон за очите на новородено е изработена от безопасна памучен плат.Приятна за кожата, дишащ, мек, грижи се за нежна кожа на бебето, позволява на бебето да е безопасно да се ползват.Защитно фототерапевтическая маска за очи ant срещу синя светлина за новородени. ¡¾ ИЗБЕГАЮЩИЙ СВЕТЛИНА¡¿ Тази затеняющая тампон за очи може да блокира синя светлина, да се пази очите на новороденото, помагат на детето по-добре да растат и да се избегне дразнене на очите на детето силната светлина. окото маска за очи ti-glare за фототерапия на новороденото. ¡¾ ПОДХОДЯЩ ЗА ЛИЦЕ¡¿Накладки за очи за новородени са седнали на лицето благодарение на эргономичному дизайн, който съответства на извивката на лицето и професионално помага да запазите очите на вашето дете.

Всичко за продукта

Item Type:
Baby Blindfold
Material:
Mesh, cottonApplication
Package List:
1 x Blindfold

Подобни продукти в категория