• Ново
Сгъваем магнитен Предпазител за хапчета, Преносим Калъф за ежедневно лекарства, Сгъваем Магнитен Пътен Органайзер за таблетки със 7 отделения за дозирани таблетки

Сгъваем магнитен Предпазител за хапчета, Преносим Калъф за ежедневно лекарства, Сгъваем Магнитен Пътен Органайзер

Rating 
BGN 5.69

Сума
Налично за поръчка

【Голям капацитет】 Висококачествени материали я правят по-здрава, удобна конструкция със 7 отделения за посрещане на по-големи количества на вашите нужди (6 малки отделения за малки таблетки и 1 голямо отделение за витамини) 【Сгъваем магнитен дизайн】 Магнитен дизайн удобен за отваряне и затваряне, както и двуслойни вътрешен дизайн предотвратява загубата на таблетки, осигуряващи двухслойную защита на таблетки.Бутонът продължава да бъде затворена след заключване и сигурно защелкивается, осигуряване на безопасността на таблетки.Външната опаковка и на всеки клон са с капак, който не се появи, дори и при падане. 【Многофункционална】 контейнери за таблетки, както е показано на фигурата.Може лесно да бъде поставен в портфейла си, куфар, раница, чанта и дори в джоба на палтото си, особено подходящ за кратки пътувания.Малък размер, удобен за носене, идеална за съхранение на малки бижута или други малки предмети, като например обеци, накрайници за дизайн на нокти, декорации и др. 【дизайн със 7 отделения】 Магнитен сгъваем калъф за таблетки е с дизайн със 7 отделения с различни размери на кутия за съхранение на отделения, в който могат да се съхраняват лекарства, бижута, винтове и т. 【Безопасен материал】 Тази кутия-органайзер за хапчета, произведени от твърдо заведения и полипропиленови материали, които е сигурно, няма мирис и не съдържа BPA, лесен за почистване, съхранявайте вашите таблетки в чистота.Характеристики : 1. Изработен от висококачествен хранителен материал, ПОЛИПРОПИЛЕН и не съдържа бисфенол А, стабилна и сигурна в употреба. Дизайн със 7 отделения, с чекмедже за съхранение на различни по големина отделения, в които можете да съхранявате на лекарства, бижута, винтове и т. Сгъваем, удобен за переноске, заема много малко място, при поставяне на пътни контейнери за хапчета в чантата си или в чантата си. Благодарение на крышкам на всеки отдел хапчета остават чисти и гигиеничными. Уникален магнитен дизайн, тази малка кутийка за хапчета лесно се попълва и надеждно заключена магнит.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : ABS + РЅСцвет : син, зелен, розов, бял (по желание)Размер : прибл.8* 1вес : Около 61 грама / 2,2 грама Осъществяване списък : 1 * Седмичен кутия за таблетки Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0 ~ 1 сантиметър, поради ръчно измерване.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS+PS
Color:
Blue, Green, Pink, White(Optional)
Size:
approx.10*7*2.5cm/3.9*2.8*1in
Weight:
Approx.61g/2.2oz
Package list:
 
1 * Weekly Pill Box:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория