• Ново
50 Нюанса Танцови Моделиране обувки на нисък ток Коте: За Практикуване на Система за Салса В Сватбена клуб (ток 1,2 инча)

50 Нюанса Танцови Моделиране обувки на нисък ток Коте: За Практикуване на Система за Салса В Сватбена клуб (ток 1,2 инча)

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

замшевая подметкаПредставена е много изискана спортни обувки за танци, производител на обувки за танци балната зала № 1 в класацията на Google.Тази линия GP придава класически денс обувки дизайнерски вид.- Много лек и гъвкавост, благодарение на замшевой подметка.Отличен за конкурентни тренировки, практика, бални танци, плавни движения, суинг танци, салса, латино танци, театрално изкуство, сватба, екскурзия в клубове, румба, чачи, валс, арт нуво, танго, бачаты и всякакви танцови събития. 1,2 инча нисък ток за коте.Мека стелка за омекотяване на ударите и продължителен комфорт. Лесно/быстросъемная закопчалката (скоба / кука). 100% ръчна изработка с високо качество.Специален пакет за $ 1.99 : Въведете "Ограничител на стъпалата", за да се превърне танцови обувки улица обувки за улицата.¡ Въведете "Протектор за петата" за професионалисти танци.Отстъпка важи при напускане.Размери от 10,5 до 12 и някои цветови варианти са специални поръчки с доставка в рамките на 4-6 седмици и не подлежат на връщане.- Всички стоки, които не са на склад, могат да бъдат върнати при поискване. Безплатна доставка за обмен. такса за попълване на запасите от 5 долара за всички възстановявания.□ Всички искания за замяна / връщане трябва да бъдат изпратени в рамките на 30 дни.- Обувките ще бъде без кутии.- Изпращайте вашите запитвания на телефон +1 (818) 794-0988. замшевая подметка.Представена е много изискана спортни обувки за танци, производител на обувки за танци балната зала № 1 в класацията на Google.Тази линия GP придава класически денс обувки дизайнерски вид.- Много лек и гъвкавост, благодарение на замшевой подметка.Отличен за конкурентни тренировки, практика, бални танци, плавни движения, суинг танци, салса, латино танци, театрално изкуство, сватба, екскурзия в клубове, румба, чачи, валс, арт нуво, танго, бачаты и всякакви танцови събития. 1,2 инча нисък ток за коте.Мека стелка за омекотяване на ударите и продължителен комфорт. Лесно/быстросъемная закопчалката (скоба / кука). 100% ръчна изработка с високо качество.Специален пакет за $ 1.99 : Въведете "Ограничител на стъпалата", за да се превърне танцови обувки улица обувки за улицата.¡ Въведете "Протектор за петата" за професионалисти танци.Отстъпка важи при напускане.Размери от 10,5 до 12 и някои цветови варианти са специални поръчки с доставка в рамките на 4-6 седмици и не подлежат на връщане.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория