• Ново
SOIMISS 1 Двойка от Аксесоари за Мъже Арабската Превръзка На главата Shemagh Мъжки Главата Кеффия Изоставен Тюрбан Кърпичка. → Източен забрадка Костюми шапки шапки Дубай

SOIMISS 1 Двойка от Аксесоари за Мъже Арабската Превръзка На главата Shemagh Мъжки Главата Кеффия Изоставен Тюрбан Кърпичка.

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Мъжки арабската превръзка-тюрбан-лека, тя няма да е твърде утяжелять главатаАксесоари за костюм на арабски ИМЕ - Това могат да бъдат практически арабски аксесоари за дрехи като подарък за вашето семейство и приятели.Лента за коса за близкия изток ШЕМАХИ - материал PU, универсален дизайн, може да се комбинира с различни стилове на шапки шалове.Превръзка на главата от саудитска кърпи - моющаяся, множество, тя може да дари на семейството и приятелите си.Превръзка на главата на арабска шемагской шал - превръзка, за да може много добре да празнувам си кърпичка, поддържане на вашата форма и ви придават по-модерен вид.Пратката включва 1 х двойка чалми на главата Характеристики-Материал PU, е тънка работа, може да бъде дълго време мъжките арабски шал за коса. - Лесен, няма да чувствате тежест в главата, която осигурява комфортно носене на арабската лента за коса Shemagh.25 X0 Превръзка на главата с арабски шал. - Може да се комбинира с тюрбанами различни цветове и шарки, което е много практична дубайской превръзка на главата. - Материал : превръзка за глава от изкуствена кожа shemagh headscarf - Удобна в чорап, стабилизира забрадка и го пази на място, аксесоари за костюм на арабски име. - Цвят : черен мъжки арабски тюрбан-превръзка на главата - Дъвка за коса може да се коригира в съответствие с размера на арабската превръзка на главата shemagh.Информация за стоки, Превръзки на глава от шалове Arab шемагх Тази превръзка на главата е изработена от изкуствена кожа, тя е лесна и може да ви приятни впечатления.Превръзка на главата от саудитска кърпи Търсите превръзка за определяне на арабски шал?Ако отговорът ви е "да", тогава вие не трябва да пропуснете нашите продукти, защото нашите продукти могат да отговарят на вашите изисквания.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория