• Ново
Бандаж за бременни Gepoetry за бременни | Бандаж за подкрепа на корема при болки в корема, таза, кръста и гърба | Регулируем колан за бременни | За всички стадии на бремен?

Бандаж за бременни Gepoetry за бременни | Бандаж за подкрепа на корема при болки в корема, таза, кръста и гърба | Регулируем

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

1 Осигурява отлична подкрепа на гърба за коригиране на лоша стойка на тялото. Осигурява правилното и нежна компресия, за да ви помогне да се облекчи болката в гърба. Тайна около корема и талията ще ви помогнат да поддържате наднормено тегло по време на бременност. Защитете гърба си от ежедневните занимания. ?КОЛАН ЗА бременни С ергономичен дизайн 360 ° - Този колан за бременни предоставя подкрепа на 360 ° и мека компресия в областта на корема и гърба.За облекчаване на дискомфорта в гърба, превръзка за корема по време на бременност осигурява достатъчно разтягане и натиск, за да се намали налягането в пикочния мехур и по-равномерно разпределение на теглото на детето.Може дори да поддържа наднормено тегло по време на бременност за предотвратяване на напрежение в гърба, правилната стойка. ? ЗА ВСИЧКИ СТАДИИ на БРЕМЕННОСТТА - Нашият колан за корема за бременните се предлага в един размер, който напълно се регулира закопчалка на една кука и контур, за да отговарят на растежа на корема в продължение на цялата бременност.Нося превръзка на корема, за бременни и я застреля лесно с помощта на велкро.Това е идеалната превръзка на корема при бременни жени. ? РЕГУЛИРУЕМИ и растягивающийся еластичен колан за бременни - Каишка велкро това скоба за бременни е много плътен и издръжлив, може да се коригира в съответствие с вашия предпочитан ниво на подкрепа, за да е лесно да поставите вашия отглеждане на детето, осигуряване на по-голяма сигурност за мама и бебе.Проектирани така, че да расте заедно с вас от началото на бременността до раждането период и след това. ?ПРЕПОРЪЧВА от ЛЕКАРИТЕ поддържащ колан ЗА БРЕМЕННИ - Този еластичен колан за бременни осигурява подкрепа на бременните жени, които търсят облекчение от болки в областта на бедрата и таза и на други често срещани болки при опъване по време на бременност.Бандаж за корема по време на бременност може да намали натиска върху гръбначния стълб, ефективно облекчаване на болката в областта на бедрата, таза и гърба.Поддържащ колан за бременни, който поддържа гърба и областта на корема, е полезна за облекчаване на болки в гърба, sacro-илиачните област и таза, както и напрежение в мускулите. ? ПОДДЪРЖАЙТЕ ВЕРТИКАЛНО положение - Майка колан за подпомагане на бременността, което ще ви помогне да остане активен в продължение на цялата бременност, служи на външни сигнали на тялото, които допринасят за правилното стойката.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория