• Ново
Гривна със Заек, Детски Аксесоари за Партита, Подарък Гривна За Момче, Аксесоари, Гривни, Подаръчни Аксесоари, Сладък (A, Един размер)

Гривна със Заек, Детски Аксесоари за Партита, Подарък Гривна За Момче, Аксесоари, Гривни, Подаръчни Аксесоари, Сладък (A,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Материал : Метална плоча в Средата на Гривната е Покрита с Мека кърпаРъб на плат Напълно са запечатани и са подходящи за деца.Това не е Толкова Лесно се Отстранява.Характеристики : Подарък с любов за деца, разполага с ярък дизайн, който ще се хареса на децата.Повод : Парти по случай рожден ден, семейни срещи и т. За децата, които обичат да пеят, Просто като изненада, за Да Напомни на Този Особен човек, колко много се грижите и обичате!Това е добър подарък. Ако Имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим своевременно.Употреба : Гривна И помага за намаляване на стреса и подобряване на концентрацията.Нежно погладьте Му, и Децата ще видят Хубаво Заек, Застанал пред Тях На Ръка.Материал : Метална плоча в Средата на Гривната е Покрита с Мека кърпа.Ръб на плат Напълно са запечатани и са подходящи за деца.Това не е Толкова Лесно се Отстранява.Характеристики : Подарък с любов за деца, разполага с ярък дизайн, който ще се хареса на децата.Повод : Парти по случай рожден ден, семейни срещи и т. За децата, които обичат да пеят, Просто като изненада, за Да Напомни на Този Особен човек, колко много се грижите и обичате!Това е добър подарък. Ако Имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим своевременно.Употреба : Гривна И помага за намаляване на стреса и подобряване на концентрацията.Нежно погладьте му, и децата ще видят хубаво заек, седнал до тях на ръка. Гривна със заек, за да проверите за детски партита, подарък гривна за момчета, аксесоари за гривни, подаръчни аксесоари, скъпи бижута комплект Материал : плат Цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 20 грама опаковка Размер : 20x3x3 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория