• Ново
Дамски работна обувки за медицински сестри, нескользящая - Медицински обувки и обувки за хранене, комфорт през целия ден, Модни обувки, Непромокаеми и маслоустойчи?

Дамски работна обувки за медицински сестри, нескользящая - Медицински обувки и обувки за хранене, комфорт през целия ден,

Rating 
BGN 31.99

Сума
Налично за поръчка

Въздушна възглавница + Гумена подметкаПетата е с размер около 1,97 инча. [Нескользящая подметка] : Дамски нескользящая работна обувки изработени от висококачествени гумени подметки за допълнително сцепление, която се отличава с висока нескользкостью и устойчивост на износване.Тази обувки за хранене, е предназначен за жени, работещи в областта на здравеопазването и обществено хранене;. [Дизайн на арх подкрепа] : Стелка тази удобни обувки за медицински сестри има супинатор, тя е направена от масивна TPU и може ефективно да се намали натискът върху крак, можете да го носите боси.На него е удобно да стои по цял ден;. [Подвижна стелка] : Стелка за прогулочной обувки има амортизирующий слой на основата на полиуретанова пяна с ефект на паметта, който ще ви помогне бързо да поглъщат влагата и потта и постоянно поддържат краката сухи.Освен това, стелка и разглобяема за лесно почистване и подмяна;. [Водоустойчив] : Нашата водоустойчив обувки за миене на съдове, произведени от висококачествен водоустойчив материал, който е лесен за почистване и изсъхва бързо, когато бережной почистване.Водоустойчив вамп осигурява защита от лека влага, това е жизнено важно за хората, които работят в болници, кухни, ресторанти, лаборатории;. [Мода и се съчетава с всички] : Тези стилни обувки Mary Jane се съчетават с всичко.Дали това е рокля, пола или дънки, панталони се вписват перфектно.Освен това, модни обувки са подходящи не само за болници, ресторанти, лаборатории, но и за почивка, партита, вечери и други случаи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория