• Ново
DJ Par Light С лампа за измиване на 25 W COB Par Светлини RGB 3в1 Вечерни осветителни Тела с дистанционно управление, Управление на звука за киберспорта, Селфи, на живо, Търговск?

DJ Par Light С лампа за измиване на 25 W COB Par Светлини RGB 3в1 Вечерни осветителни Тела с дистанционно управление, Управление

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

❤️Най-горещо!Купи си това!Моля вижте нашето видео за използване, цветът ще се променя в ритъма на музиката, многофункционален индикатор с гласово активиране, която ви няма да ви разочарова!Тегло на продукта 1,1 килограма, размерът на опаковката 5,94 х 4,76 х 3,82 инча ❤️DJ PAR LIGHT : лампа за звуков контрол на атмосферата.Светлини туптят в ритъма на музиката.Цвят придружени от музикалната мелодия и ритъм.Разнообразие от цветове създава различни схеми на осветление за изграждане на цялостна атмосфера. ❤️ 3 Режима на управление : дистанционно управление, управление на мобилно приложение и управление на корпуса на лампата.ПРИЛОЖЕНИЕТО се отваря повече начини за настройка на цветовете на светлината и скоростта на потока.Яркостта на цвета, вътрешна и външна радио, цветен режим, синхронизация, цикъл.Управление на звука -скокове, стробоскопическое дишане, постепенно се променя и т. ❤ ️ Функция : интелигентна гласово управление, регулиране на чувствителност, режим на дишане, ефекта на светлинни режим, регулиране на нивото на яркост и скорост. ❤️ Подходящ за киберспорта, селфи, на живо, търговски стрелба, семейни партита, музикален бар, клуб, фотография, фитнес зала, караоке, сватба, рожден ден, коледно парти, шоу програми-танци, бар-клуб, църква. ❤️Най-горещо!Купи си това!Моля вижте нашето видео за използване, цветът ще се променя в ритъма на музиката, многофункционален индикатор с гласово активиране, която ви няма да ви разочарова!Тегло на продукта 1,1 килограма, размерът на опаковката 5,94 х 4,76 х 3,82 инча. ❤️DJ PAR LIGHT : лампа за звуков контрол на атмосферата.Светлини туптят в ритъма на музиката.Цвят придружени от музикалната мелодия и ритъм.Разнообразие от цветове създава различни схеми на осветление за изграждане на цялостна атмосфера. ❤️ 3 Режима на управление : дистанционно управление, управление на мобилно приложение и управление на корпуса на лампата.ПРИЛОЖЕНИЕТО се отваря повече начини за настройка на цветовете на светлината и скоростта на потока.Яркостта на цвета, вътрешна и външна радио, цветен режим, синхронизация, цикъл.Управление на звука -скокове, стробоскопическое дишане, постепенно се променя и т. ❤ ️ Функция : интелигентна гласово управление, регулиране на чувствителност, режим на дишане, ефекта на светлинни режим, регулиране на нивото на яркост и скорост.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория