• Ново
SRHMYWW Ъглова Етажерка за Баня От Неръждаема Стомана, Удебелена Стенни полици за съхранение в Банята със Златни Куки, Черна Триъгълна Ъглова етажерка SUS304 (Тройната)

SRHMYWW Ъглова Етажерка за Баня От Неръждаема Стомана, Удебелена Стенни полици за съхранение в Банята със Златни Куки, Черна

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

[Спестяване на пространство]Този многофункционален шкаф за баня е идеално за съхранение на различни принадлежности.При инсталиране на банята в него може да се съхранява шампоан, гел за душ, кремове и много други.При инсталиране на кухня в нея можете да съхранявате подправки.Рафт за душ с голям капацитет ви позволява да съхранявате още по-големи обекти, като огради предотвратява падането на предмети. [Отлична адхезия].Срок за душата е водоустойчив и притежава силна адгезией до стената, което позволява надеждно да се определи елементи, за улесняване на достъп до тях.Няма нужда да се притеснявате за това, че елементите да падне, това запазва стената живи.Това е перфектният избор за лесно пестене на място!. [Здрав материал, без ръжда].Рамка за баня е изработена от висококачествена и здрава неръждаема стомана SUS, която е водоустойчива, не податливи на корозия и деформация.Гладка повърхност е много приятна за вас и вашите неща.Кух дъното позволява на водата бързо се оттече и изсъхне от рафта в банята, като се избягва появата на петна рафт за душата.Размер на пластове плат : 29,5 см * 22 см. * 38 виж Трислоен размер : 29,5 см. * 22 виж малка грешка при ръчно измерване, моля, обърнете се към предоставен продукт. [Нашата услуга].Уважаеми клиенти, добре дошли да купуват нашите продукти.След закупуване на продукта, ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. [Спестяване на пространство].Този многофункционален шкаф за баня е идеално за съхранение на различни принадлежности.При инсталиране на банята в него може да се съхранява шампоан, гел за душ, кремове и много други.При инсталиране на кухня в нея можете да съхранявате подправки.Рафт за душ с голям капацитет ви позволява да съхранявате още по-големи обекти, като огради предотвратява падането на предмети. [Отлична адхезия].Срок за душата е водоустойчив и притежава силна адгезией до стената, което позволява надеждно да се определи елементи, за улесняване на достъп до тях.Няма нужда да се притеснявате за това, че елементите да падне, това запазва стената живи.Това е перфектният избор за лесно пестене на място!. [Здрав материал, без ръжда].Рамка за баня е изработена от висококачествена и здрава неръждаема стомана SUS, която е водоустойчива, не податливи на корозия и деформация.Гладка повърхност е много приятна за вас и вашите неща.Кух дъното позволява на водата бързо се оттече и изсъхне от рафта в банята, като се избягва появата на петна рафт за душата.Размер на пластове плат : 29,5 см * 22 см. * 38 виж Трислоен размер : 29,5 см. * 22 виж малка грешка при ръчно измерване, моля, обърнете се към предоставен продукт.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория